Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

napalonalaska

wstydliwy problem !! prosze o wypowiedz !!!! zle mi z tym !!

Polecane posty

jestem mezatka od roku.Z mezem para jestesmy od 2 lat . kochamy sie czesto ale maz nie jest zbyt chetny robic mi minetke .Loda to chce , a minetke tylko jak.sie upomne.Nigdy nie wyjdzie sam z inicjatywa jest mi przykro bo glupio mi sie prosic . Jestem jego 4 partnerka seksualna wiem , ze 2 poprzednim robil nie wiem czy tak jak mi wtedy jak sie upomnialy czy sam z siebie ta 3 byla jednorazowa i nie robil jej .Nasz seks jest bardzo udany , ale czuje pewne upokorzenie ze nie chce sam z siebie mimo ze nie jest to dla mnie niewiadomo jak fajne i.obywa sie bez tego ale przykro mi ze sam z siebie nie chce czuje sie wtedy tak jakby sie brzydzil.hmm powiedzial mi kiedys ze on nie lubi bo penis wtedy stoi i on jest bardzo ppdniecony i odrazu chce wlozyc sobie . dodam ze jestem czysta zawsze wydepilowana.z poprzednim chlopakiem bo on jest moim drugim partnerem nie mialam takich problemow.Czy wam mezowie czesto robia ? czy chca ? czy tylko ja mam taki problem ? czy on jest jakims odmiencem ? a w waszych zwiazkach jest to na porzadku dziennym ?

Gość gnhfnhgf
Mnie tam mój mąż bardzo chetnie robi minetke

Gość niestety :(:(:(:(:(
mam ten sam problem co Ty. Jesteśmy parą 9 lat i kilka razy mu sie zdarzyło, w trakcie 2 letniego stażu małżeńskiego może raz... Najgosze jest to że ja to uwielbiam! tylko po pierwsze głupio mi się prosić a po drugie jestem strasznie nieśmiała jeśli chodzi o rozmowy o seksie. W moim rodzinnym domu był to temat tabu:/ Poza tym w łóżku trochę szalejemy, ja jemu często robię dobrze ustami...

Gość siezastanawiamsie
tez mam taki problem! jestemy 3 lata ze soba i mamy cudownego synka, on by chcial zebym mu loda robola a o minetce nic pomysli! moze ze 2 razy zrobil.... :( mi tez glupio sie upominac.. a swojej bylej robil baaaaardzo czesto :/

Gość halooooooooooooo
podobnie moj maz kidys mnie zagadywal o loda, nawet kilka razy robilam ale On minetki ?? w zyciu, sam z siebie ? nigdy wiec i ja nie robie njabardziej mnie boli, ze z byla to robil i tylko na niej mogl sie zrazic, zniechecic b ze mna juz nie probvowal

Gość ejjj współczuję
mój mnie aż zamęcza!ciagle by to robił,czasem mnie to aż wkurza ale jemu to sprawia wielką frajdę, on prawie szczytuje w trakcie

Gość niestety :(:(:(:(:(
To może wymyślmy coś aby to się zmieniło? Rozmawiacie o tych ze swoimi facetami? ja jak wyżej wspomniałam wstydze się mówić, robić mogę wiele:P ale rozmawiać się wstydzę:(

Gość a fujjjjj
jestem z mezem razem 10 lat ale tylko raz mu zrobilam loda a on mi minetke robi za kazdym razem sam chce ;D jestem piekna idealna i nie bede sie ponizac robic lody..... a jak wam smierdzi moze macie syfa grzyba to nie chce wam robic hahahahahah

Gość olka mnn
Moj partner tez robi to nieczęsto. Mowilam mu to wiele razy,ale efekt slaby.Takze mi przykro,czasem czuje zlosc.Z ex nie mialam tego problemu.Kiedys mi powiedzial ze po prostu sex oralny nie jest jego ulubioną formą-dziwne. Loda czasem chce,ale nieczęsto.Ja uwielbiam sex oralny,uwazam ze gra wstępna jest mega wazna.U na nie ma w sumie zbyt bogatej,ubolewam nad tym.Sex jest częsty, udany,ale mogloby byc lepiej. Nie martw sie,trafilas na taki model i tyle. pozdrawiam

Ja na szczęście nie mam takich problemów. Moj kochany sam chce mi tym sposobem dogodzić a ja mu sie rewanzuje, chociaz nie zawsze. Jemu to chyba sie podoba, zawsze tak wygląda nasza "gra wstepna" :) wspolczuje Ci , bo to naprawdę jest cholernie mile;)

rozmawialm z nim o tym , dawalam aluzje , ale nic to nie daje ehhh tez jestem wscekla na sama mysl ze z bylymi to robil i ze moze sam wychodzil z incjatywa ehhhhh no powiedial mi ze jak chce o zebym mu powiedziala bo on nie wie ze ja chce masakra !!! przestalam robic sama z siebie lda to on sie upomina ale mi glupio jakos .Klka razy sie upomnialam - zrobil milo bylo, ale jakos krepuje sie prosic zbyt czesto .Ogolnie jestem otwarta w seksie , ale jakos upakarzajace jest takie upominanie glupio mi jakos :-\ nooo ale co jakis czas upominam sie , ale chcialabm aby on zaczal wychodzic sam z taka inicjatywa mile by to bylo.Kiedys powiedzial ze nie chce robic bo nie lubi i nie umie - a ja uwazam ze calkiem fajnie to robi i moze nwet fajniej niz eks .ale mysle , ze to tylko taka jego qymowka bo po prostu nie chce mi robic . Tak jak pisalam to nie jest tak ze mi zalezy na tym itd bo ja bez tego moge siw obejac i starczy mi raz na jakis czas , ale upakarza mnie i przkro.mi ze on sam z siebie nie chce zastanawiam sie wtedy czy brzydzi sie czy cos ze mna nie tak i w ogole . Czuje sie troche jak taka prostytutka wlozy mi , lodzik i nara . probowalam podgadywac smsami pisal wtedy ze ma ochote mi zrobic a potem przy kolejnym seksie wcale tego nie zrobil . Podgadywalam innym razemw smsach o 6/9 tez pisal ze jest za tym ze bedzie super a jak zaproponowalam to powiedzial ze nastepnym razem bo jest taki podniecony ze nie chce czekac .Innymi razami.bylo fajnie , jak.poprosilam to fajna minetke mi strzelil super bylo.ale szkoda ze musialam poprosic a sam na to nie wpadl ze jak chce loda przy kazdym seksie to moglby cos w zamian zaproponowac od czasu do czasu .

Gość mimimimomomo
Oj dziwne...faceci raczej to lubią....pogadaj z nim o tym,niech Ci powie w czym rzecz tak na prawde...przecież to jest super gra wstępna!!!! Egoistycznie do sprawy poschodzi,lodzik to tak,a minetka to nie...

no dla niego gra wstepna to palcowka i calowanie .Jeszcze kiedys dowalil ze ze mna to jest fajniej niz z tymi bylymi bo one bardziwj nalegaly na gre wstepna itd a u mnie to moze byc krotka i tez jest dobrze

on wie ze ja chce bo podgadywalam w smsach i on rez smialo pisal w smsach E pisze sie na to ,.ale jak.dochodzi do zblizenia to pali jana ze nie pamieta a mnie glupio.sie upominac . jak to uporzadkowac ???? i jak zagadac podczas zblizenia aby to zr obil ? poprzednimi razami mowilam poliz mnie ale jakos ciezko mi to przez gardlo przechodzi mimo ze jestem otwarta w seksie ale dziwnie mi to wykrzrusic z siebie .Jak jeszcze zagadac o to ?

dodam ze z bylym bylismy otwarci ja wiedzialam ze on to lubi siadalam mu.na twarz, przyciagalam twarz w kierunku wiadomym .Z mezem wstydze sie nie potrafie przelamac boje sie ze odmowi mi .Jak inaczej oprocz poliz mnie moge zainicjowac ? pomijajac bita smietane bo to tez jakos ciezko byloby mi przelamac na pierwszy raz

Gość jak miło wiedzieć
że nie tylko ja borykam się z takim problemem.

Gość szczesliwamamusia25
Kobiety widze ze wiekszosc z was ma taki problem a tutaj chodzi o szczerosc w loxku trzeba sie przelamac a zobaczycie ze wszystko zacznie sie ukladac

Gość scotecka
Moj maz tez mi nie robi minety. nie wiem,dlaczego,nie pytalam,jakos mimo.ze nie mambproblemu gadac o seksie,tak tutaj cos mnie blokuje. Wczesniej robilam mu loda raz na jakiw czas,sama z siebie,on nie prosil nigdy,ale widzialam,ze lubi. a ja tak niespecjalnie,dla jego przyjmnosci sie przmagalam. ale w koncu dalam sobie siana,bo skoro on mi minety nie,to ja tez tych glutow polykac nie musze. szczerze -brzydzi mnie to. nie on,nie jego jakies cechy,tylko konsystencja ejakulatu po prostu. nie bylabymbobrazona,gdyby jegobpowod byl taki sam -ze brzyrzi sie lizac aluz czy co tam sie wydobywa