Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przewijak

dostałam przewijak

Polecane posty

Gość przewijak

flat ok baby http://www.babyranking.pl/produkty,665,flat-przewijak-niemowlecy-okbaby.html Tylko za bardzo nie wiem czy mi się przyda... czy jest praktyczny? jest bardzo duzy. Gdzie najczęściej zmieniacie pieluszki i pielęgnujecie swoje dzieci? Do którego miesiąca korzystałyście z przewijaka? Nie wiem czy ma znajdować się caly czas na łóżeczku czy zakładac go za każdym razem. Czy jak dziecko będzie kąpane to rozkładać go w łazience? Mamą jeszcze nie jestem dlatego pytam, zeby nie motać się jak dziecko się pojawi:)

Gość Choroba dopadla
ja miałam tradycyjny z komoda.Uzywalam długo do 2 roku zycia.Maly z przyjemnoscia się kladl :)

ja mam zwykly przewijak na lozeczko i zadko go uzywam, przewijam dziecko na lozku, tak mi wygodniej, a przewijaka uzywam jak malego ubieram na dwor

Gość Bądź sobą
ja mam przewijak na łożeczko, zakładam przy każdym przewijaniu i kąpaniu(jeszcze kąpiemy w pokoju), w dzień jest prawie cały czas na łóżeczku, bo Mały śpi w kołysko leżaczku :) ale jak wkładam go do łóżeczka to przewijak ściągam. Jak dla mnie bardzo przydatny, nie nadwyrężam pleców schylając się gdybym przewijała dziecko na łożku, czy w łóżeczku... Ale dla każdego wygodne jest co innego ;)

Gość zonaKraka
Mi było bardzo wygodnie korzystać z przewijaka, pierwsze 2-3 tyg. przewijałam na podkładzie na łóżku i poczułam jaka to różnica jak przestawiłam się na przewijak na łóżeczku. Był tam na stałe dopóki synek nie zaczął po nim kopać, raz go zrzucił i później już przewijak leżał tylko jak nie było w łóżeczku dziecka. Po ciąży bolał mnie kręgosłup i dużo wygodniej mi było jak stałam wyprostowana. Ja kąpałam akurat w pokoju na początku, ale z przewijaka korzystaliśmy jeszcze jak mały był kąpany (krótko) w kuchni, a potem w dużej wannie w łazience, i po prostu zawijałam dziecko po kąpieli w ręcznik i przenosiłam do pokoju. Na boku łóżeczka miałam powieszone kieszenie i w nich wszystko co potrzebne do przewijania i pielęgnacji po kąpieli, więc nie musiałam nic przygotowywać.

Gość Bądź sobą
http://allegro.pl/torba-przybornik-na-lozeczko-do-lozeczka-posciel-i3108650359.html przybornik mam taki przewijak taki: http://allegro.pl/torba-przybornik-na-lozeczko-do-lozeczka-posciel-i3108650359.html taki styl, nie konkretnie takie ;) w przyborniku mam pampersy, woreczki paklanki i nawilżane chusteczki, chusteczek nie używam w domu są w razie czego ;) a sudocrem i inne przybory-na komodzie koło łóżeczka, tak naprawdę wszystko będziesz wiedziała jak urodzisz, zobaczysz co by Ci się przydało i wtedy kupisz, ja tak miałam.

Gość ewwairekj
ja używałam prawie dwa lata to jest super.Miałam co prawda zakładany na łóżeczko ale sama zauważysz że nie musisz się przy nim dużo schylać i plecy nie bolą polecam !!

Ja mam jeden od siostry, drugi dokupiłam używany właśnie do łazienki na dużą wannę, aby mieć gdzie położyć dziecko po wyjęciu z wanienki. Poprzedniego kąpałam w sypialni, przewijaka nie miałam. Teraz wiem, że to bardzo przydatna rzecz, na łóżku może być mało wygodnie szczególnie w pierwszych dobach po porodzie. Myślę, że będziesz zadowolona tym bardziej, że wydaje się "porządny":)

Gość przewijak
a myślicie że ten przewijak co jak mam jest ok? Czy nie lepszy by był zwykły, lżejszy?

Gość przewijak
a powiedzcie mi, 1,5 rocznemu dziecku mozna jeszcze zmieniać pieluszkę na przewijaku? nie jest za duże? zmieści się leżąc?

Gość Bądź sobą
zapewnić ci mogę jedno-jak urodzisz dowiesz się co najlepsze dla Ciebie, czy jest ok, czy jest za ciężki ;) Tak jak tu koleżanka napisała, że prawie nie używała, bo wygodniej jej było na łóżku, a ja sobie nie wyobrażam, bo dla MNIE to tragedia by była. Najwyżej męża wyślesz po ten "zwykły" ;)