Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Renard25

pytanie do pań

Polecane posty

Gość 91
Dlaczego szukasz kobiety na forum, a nie w realu ?

Gość dashh
ale ja mam takie pytanie po co np rozmiar "jego"podałeś ? mam się tobą zainteresować poprzez to? gdyby tak było to znaczy że szukam kogos do łózka a nie do rozmowy

No po co? Po co? Żebyś wiedziała do jakiego mikrofonu rozmawiasz! :classic_cool:

Hmmm, to niedobrze. Staram sie byc śmiertelnie poważna... dla zachowania spójności stylu wypowiedzi Twojego i mojego. Celu mojego eksperymentu nie zdradzę. Użyłam podobnej składni, oraz oficjalnego tony, nie wykorzystałam emotikon... gdzie popełniłam błąd, że nie brzmię niczym zawał serca?

autorze, będziesz tu w przyszłym roku? :( wtedy bardziej wpasuję się z tym wiekiem

Nei nei, zasadniczo nie ma takiej mozliwości, żeby za posrednictwem internetu kogos objąć, ale domyslam się, iz Twoja wypowiedź była metaforyczna, zatem przyjmuję ją w tej postaci do wiadomości. (i jak mi idzie?)

Przynajmniej wiadomo, że to nie słoneczny w kolejnym wcieleniu. Jest zbyt poważny :-)

Gość Renard25
Dobre pytanie, po co. W zasadzie zaczynam tego żałować. Możemy uznać, że tego nie było? Pewnie nie, ale zapytać nie zaszkodzi. Co do pytania, dlaczego nie szukam kobiety w realu... Po pierwsze, tutaj szukam kogoś do pogadania przez internet, nie do spotkania się (przynajmniej na razie), po drugie - jestem zbyt zajęty pracą. Dostałem pracę w zawodzie za śmieszne pieniądze, a mam tyle na głowie, że po przyjściu do mieszkania (mieszkam sam, wynajmuję), nie mam ochoty wychodzić na miasto. Czasem w sobotę wyjdę ze znajomymi do klubu, ale tam znowu jest muzyka klubowa, której nie lubię :P Dlatego z miejsc publicznych najbardziej lubię puby, a tam niezbyt łatwo znaleźć ciekawą kobietę do pogadania na poważnie i na mniej poważnie. Z reguły ogranicza się do gadania na mniej poważnie.

Gość Renard25
Foxy_Lady, kapuję (w końcu!). Im głupsze będą moje wypowiedzi, tym lepiej. To może jeszcze jedno moje zainteresowanie: Bardzo lubię patrzeć na schnącą farbę na ścianie i udawać, że to sztuka xDDDD

Gość 91
Jak ja Cię świetnie rozumiem

Gość 91
I oczywiście nie chodzi o wypowiedź ze schnącą farbą, tylko tą poprzednią ;)

Gość dashh
kurczę gdyby nie ten wymiar p. :( nie chodzi ile ale o fakt ze został podany. Poczytam pomyślę

Andro, ty się bój! Konkurencja ci rośnie!:classic_cool: no a przynajmniej mnie już prawie uwiódł :D

Sa tylko dwie mozliwości, albo nie kapujesz, albo sie bawisz tak samo, jak ja ;) Dobrej nocy francuski lisie.

Gość Renard25
A wy dziewczyny czego tak naprawdę szukacie na takim forum?

Gość Renard25
22:18 - ktoś się podszywa pode mnie. Dobranoc wszystkim, zajrzę tu jeszcze jutro koło wieczora.

Dobry wieczór:) Reasumując Twoje pierwsze wpisy to nie masz jakichś specjalnych preferencji co do kobiety do rozmowy:)

Gość Renard25
Tylko jedno: musi być z nią o czym rozmawiać :)

Co cenisz sobie w rozmowie? Konstruktywność, poczucie humoru czy szerokie horyzonty na różnych płaszczyznach? A może jeszcze coś innego?:)

Gość serenoeeee
Widac ze buraczek z ciebiee.

Gość Renard25
Przede wszystkim szerokie horyzonty, by można poruszać wiele tematów. Następnie może poczucie humoru, chociaż - prawdę mówiąc - od osób zbyt infantylnych wolę osoby zbyt poważne.

A ja poczucie humoru mające swoje odzwierciedlenie w szerokich horyzontach:)

Gość anaaaaaaa
słuchasz country? żal.

Gość Renard25
Nie sądzę, żeby było w tej muzyce coś żałosnego... w przeciwieństwie do niektórych komentarzy, wiesz.

Gość to prawda,
a tego 18 cm penisa to na wierzchu nosisz????? skoro jest to jednym z atrybutów twojej urody????

Gość Renard25
Noszę go na czole, zapomniałem dodać, że jest sztuczny. Ale to bez znaczenia, takim też potrafię kobiecie dogodzić.

Gość Renard25
16:53 - Drogi podszywaczu, droga podszywaczko! Wypierdalaj. Dziękuję. :-)