Gość natalielele21 Napisano Marzec 19, 2013 Witam, mam 21 lat i czuję się fatalnie - leca mi strasznie wlosy, stracilam juz polowe,pogorszyla mi sie cera, jestem wiecznie spiaca, mam problemy z koncetracja itd... do tego przytyłam. 4 lata temu miałam niby subkliniczna niedoczynosc tarczycy(tsh max 5,5, za to ft4 i ft3 byly b. dobre) bralam 3 miesiace euthyrox n25, pozniej wyniki byly niby dobre, nie leczylam sie.... Teraz moje wynii to: TSH 1,9 ( miesiac pozniej 1,7) FT4 1,1 (norma 0,93-1,7) FT3 3,56 (norma 2,2-4,4) no i widac ze ft4 troche niskie choc niby w normie(4 lata temu mialam ft4 wyzsze) tsh tez chyba nieidealne? natomiast bylam juz u 2 endo i obydwoje twierdza, ze z moja tarczyca wszystko ok i nie zapisali mi euthyroxu :/ mam tez podwyzszona prolaktyne co jest podobno czeste przy niedoczynosci. dostalam na to bromergon, biore od 2,5 tygodnia i nie widze na razie zadnych efektów.. (0,5 tabletki)... prosze o analize moich wynikow i porade.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach