Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lubie sos czosnkowy

Boję się ze z ciązą jest coś nie tak

Polecane posty

Gość lubie sos czosnkowy

jestem w trakcie 8 tygodnia ciąży. od 2 tygodni mam mdłości.z każdym dniem czułam się gorzej, wczoraj to wymiotowałam 5 razy. mdli mnie cały dzien aż do wieczora. a dziś z rana tylko zwymiotowałam i caly dzien nic. mdłości też prawie nie miałam. Czytałam o ciąży obumarłej i martwie się. :-( dodam ze to moja 3 ciąża, dzieci nie mam. Dlatego tak bardzo się boję :-(

Gość lubie sos czosnkowy
dziewczyny pomóżcie :-(

A inne objawy cięży też ustały? Ból piersi, podbrzusza?

Gość millinn
Mdłości świadczą akurat,że ciaża przebiega prawidłowo. Pij rano na czczo wodę z cytrynką,pomaga. Ja tak miałam i dużo leżałam,do niczego się nie zmuszałam i jakoś przetrwałam :) W II trymestrze wszystkie takie dolegliwości minęły.

kochana spokojnie ile ja sie w ciazy nawymiotowalam to tylko maz wie :) zjadlam i bleee i jadlam dalej a rano z 10 razy po trochu :) z moja ciaza bylo tak w porzadku ze gralalm w siatkowke (oczywiscie w granicach rozsadku :)) i urodzil sie piekny zdrowy i duzy chlop :D

Gość lubie sos czosnkowy
marika bol piersi nie ustał, nadal są powiekszone, boli brzucha nie mam mialam tylko na początku. czy jak by ciaza była obumarła to wszystkie objawy mijają tak? ja nie martwie sie ze wczoraj tyle wymiotowałam i ze mam takie mdłości tylko ze dzis nagle tylko z rana raz zwymiotowalam i caly dzien sie w miare dobrze czułam.zaniepokoiła mnie zmiana...

Gość lubie sos czosnkowy
przepraszam Miarka a nie marika .

bo to tak jest :) ja wymiotowalam chyba za mies a pewnego dnia jak reka odjal :)

Gość lubie sos czosnkowy
wiec myslisz ze poprostu mdłosci mi przechodzą?

Gość pewnie bedziesz miec
tak jak ja ...mdłosci przejda ci na dzien albo dwa zeby wrocic ze zdwojona siłą bleee

Jak miałam ciążą obumarłą to minęły mi wszystkie objawy. W prawidłowej raz miałam mdłości raz nie, piersi bolały gdzieś do 12 tygodnia.

Gość lubie sos czosnkowy
piersi powiekszone ale mnie nie bolą, strasznie się boję ze cos jest nie tak. Ide do lekarza, trzymajcie kciuki.

Gość lubie sos czosnkowy
mimo ze nikt mi nie odpisał, postanowiłam ze napisze. na szcęście wszystko w porządku :-) nie potrzebnie spnikowałam :-) tak się cieszę :-)