Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość combondis

czy ona robi to specjalnie

Polecane posty

Gość combondis

No właśnie ja też mam podobną sytuacje. Koleżanka odpisuje na drugi dzień i nawet jeszcze w tym sms podkreśla że robi to na drugi dzień.Czy to jest z premedytacją jakaś gierka kobiet? O co kaman,ma na mnie wyj**a....e???

Gość kkkradre
ma to co określił przedmówca! a tak z ciekawiści to jak można to podkreślić??? bo nieogarniam???

Gość combondis
a Ty jesteś kobietą i też tak robisz

Gość kkkradre
z ciekawości i określić....;)

Gość combondis
Pisze w sms ze znowu odpisuje na drugi dzien

Gość och moj johny
jestem i jesli mi na kims nie zalezy to odpisuje jak mi sie nudzi

Gość kkkradre
ciekawa taktyka!

Gość combondis
zależy mi na niej i mam taką rozkminke, bo to napewno moim zdaniem normalnym zachowaniem nie jest, i właśnie chciałem zapytać kobiet co o tym myślą

Gość kkkradre
przerwy są jedynie jedno dniowe???

Gość combondis
tak 1 dniowe

Gość kkkradre
no więc....moim zdaniem...jest to obrana taktyka. Czy madra? Wątpię! Czy skuteczna - a i owszem bo myślisz i się zastanawiasz. ale na dłuzszą metę może być nieskuteczna. Dziewczyna, jak myślę naczytała się głupich poradników badź słucha dziwnych rad koleżanek! Rada - o ile takowej chcesz - rób tak samo!!!! jak załapie to taktyka pójdzie w zapomnienie, jak nie to znaczy, że się nudziła...

Gość combondis
Pytałem mówiła że ona tak ma że czasem zapomina. Ale jakoś mam wrażenie że chce abym dał jej spokój. Jeszcze przyszło mi do głowy że może chce zobaczyć czy mi zależy że bede się domagał aby odpisała.juz sam nie wiem?...

Gość kkkradre
a to tylko ty zaczynasz rozmowy czy jej też się zdarza?

Gość combondis
Chce rady i każdą traktuje poważnie, dlatego tu napisałem. i każdemu dziekuje za poważny udział w temacie

Gość combondis
Szczerze to ja cały czas zaczynam, ale gdy na jakiś czas zamilknę to ona się odzywa

Gość kkkradre
cholera to koncepcja mi padła!!!! podtrzymuje chyba jednak żebyś wziął ją na wstrzymanie. Nie pisz sam! Jak napisze - odpisz nastepnego dnia! wiem że to w sumie też głupia gra ale czasami działa!!! to tak z cyklu jak Bóg Kubie tak Kuba Bogu!!! alb faktycznie spytaj tylko delikatnie.....

Gość combondis
No raczej nie zamierzam robić jej jazdy z takiego powodu, ale juz pytałem dlaczego tak mi odpisuje, Chyba zwyczajnie trzeba sobie dać spokój (a szkoda), gdyby coś z tego miałoby być to już dawno by było...

Gość kkkradre
wnioskuję, że to długo trwa???

Gość combondis
tak. aż za długo, ale jest dla mnie wyjątkowa strasznie pasuje mi jej charakter i podejscie do życia i ogólnie przepiękna kobietka z niej:)

Gość kkkradre
charakter NIE odpisującej??? no dobra!!! moim zdaniem odpuśc na trochę!! jak ma być to będzie a jak nie to nie...i nic nie poradzisz!

Gość ma wyjebane albo i nie
ja tez czasem odpisuje w opoznieniem. jestem kobieta. i powiem Ci tak - to zalezy. czasem odpisuje z opoznieniem, bo zapomnialam, albo nie moglam, albo mi sie nie chcialo :P i wtedy przepraszam, dlatego pisze sama, ze odpisuje na drugi dzien. czasem pisze pozniej, zeby owego pana podraznic :P i pokazac, kto tu rzadzi :D ale to raczej przy flirtach. bo fakt, jesli mi na kims zalezy - odpisuje od razu i cieszy mnie fakt, ze ON do mnie pisze :) sama mi sie geba smieje ;)

Gość combondis
Jest zwyczajnie inna. Nigdy nie miała nikogo na stałe dlatego myślałem że tak postępuje(testuje) ale czas szukać dalej bo się wypale w tym moim skrytym uczuciu do niej:) Dziekuje za rady

Gość combondis
Mnie też koledzy przyłapali nie raz jak z nią pisałem że uśmiecham sie do telefonu więc coś w tym było i jest

Gość suszony.pomidor;
też sądzę, że to gierka. Trochę nieudolna, z tego co piszesz. Ja bym trochę inaczej to rozegrała: odpisała na taką spóźnioną wiadomość coś w stylu: "chyba niepotrzebnie męczę Cię sms-ami. Postaram się już tak nie narzucać:)". Lekko, ale tak, żeby zrozumiała, jak odbierasz jej milczenie - jako odmowę, próbę wycofania się

Gość combondis
To jest jakiś pomysł:) Dzieki:)

Gość combondis
doradzi ktoś coś jeszcze?