Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Enrikee

Poszukiwacz

Polecane posty

Gość Enrikee

Cześć, mam 30 lat, jestem brunetem, opanowanym, spokojnym kulturalnym, skończyłem prawo administracyjne, jestem czynny zawodowo. Moje wymiary, odpowiednio 199cm i 98 kg. Osiągam niemałe dochody, na perfumy wydaje tysiąc złotych miesięcznie, regularnie wyjeżdżam w Alpy na narty, żyję na wysokim poziomie. Jeżdżę najnowszym BMW, oczywiście najdroższym, mieszkam w Wilanowie. Słucham Jazzu, Rocka, interesuje się impresjonizmem i sztuką awangardową. Chodzę do teatru i opery. Moim hobby i zarazem pasją jest podróżowanie po świecie, poznawanie nowych kultu, ludzi. Mój penis jest imponujących rozmiarów 25 cm w pozycji podniecenia. Jestem zadbany, chodzę regularnie do najlepszej siłowni w mieście, mój kuzyn jest najlepszym trenerem w mieście. Mam też profil na portalu społecznościowym, o charakterze randkowym. Chętnie zainteresuję moją pasją sympatyczną Panią, w wieku 25-40 lat. Dlaczego jestem sam, skoro jestem tak dobry? Zdradzałem dziewczynę z kim popadnie.. Oczywiście moja dziewczyna protestowała, była złą kobietą, więc regularnie była przez mnie bita. Leczę się na maniakalną schizofrenię paranoidalną, do tej przypadłości dochodzi zespół downa i hemoroidy wraz z żylakami odbytu, od częstych wizyt kolegi z pracy. Dłubie w nosie i spożywam wydłubane przetwory, uszy czyszczę palcem, naturalnie wosk zjadam, nic się nie może zmarnować, bilans kaloryczny musi się zamykać. Tyłek podcieram ręką, którą potem oblizuję, nie boję się zarazem, moje odchody to część mnie. Polecam :D

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować