Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zła kobieta czy nie?

zerwanie zawiązku

Polecane posty

zrobiłam to dziś, zerwałam z facetem, poznaliśmy się we wrześniu, byliśmy od kilku miesięcy razem, to nie było to, nieważne zresztą...chodzi o to, że zawsze miałam problem z zakończeniem związków, nie umiem powiedzieć wprost, że nie kocham, że nie chcę z kimś być...ale teraz to chyba dołączyłam do grona dzieciarni (a jestem po 30) bo zerwałam pisząc emaila, to nie był suchy informujący email, raczej ciepły i przepraszający za formę itd... nie piszę tego żebyście mnie oceniali, napiszcie jakie wy macie doświadczenia w zrywaniu, czy dla was to też jest takie trudne?

Gość koleżanka po fachu
no ja też nie umiem, zdarzyło mi sie nawet smsem zerwać kilkumiesięczny związek, takie czasy, nie ma się czym przejmowac

Gość dziś na pomarańczowo
nie martw się. i tak postąpiłaś lepiej, niż większość facetów, napisałaś maila. oni na ogół jak im się kobieta znudzi znikają, udają martwych, zapadają się pod ziemię. także niech się cieszy, że w ogóle został poinformowany i nie musi zachodzić w głowę, czemu się nie odzywasz.

wiesz, mnie nigdy facet tak nie potraktował, dwa razy ze mną zrywali ale powiedzieli mi to wprost i jakoś żalu nie miałam bo uczucia nie było albo się wypaliło, pewnie wypadałoby zrobić to włąśnie tak ale ilekroć próbowałm tchórzyłam bo bałam się jego widoku, reakcji, smutku bo wiem, że mu na mnie bardziej zależy niż mi na nim

Gość cfcfcfcrcrcrc
ja zerwałem z dziewczyną przez gg, cham ze mnie ale tez się bałem powiedziec jej wprost