Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

taktojaa

Znudzony mną ? O co chodzi ?

Polecane posty

Mam mały problem . Jestem z moim facetem ok. póltora roku. Nasz sex początkowo cudowny. Nie było żadnych zastrzeżeń. Z czasem wiele eksperymentowliśmy ,podobało mu się wszystko. Pożądał mnie w każdej wolnej chwili. Teraz się to zmieniło jak go zachęcę to współżyjemy, ale widać po nim, że wcale mu się tak nie chce... Nie wykazuje w ogóle ochoty, zgadza się po prostu ... Co może być przyczyną jeżeli wcześniej byłam dla niego chodzącą boginią sexu ? Może ze mną jest coś nie tak , z czasem nie powinnam mieć ochoty codziennie ? Może mam za duży popęd sexualny???

Sądzę,że odczuła bym to w jakiś inny sposób .. Innym zachowaniu , mniejszej ilości czasu wolnego ... Ukrywaniu telefonu ... A tu nie ma takich znaków... Cały wolny czas poświęca mi ....

Gość wrocławska suka
to tak jak mną facet sie nagle znudził, nie mam pojęcia dlaczego :o

W Tobie nie ma żadnego problemu. Myślę,że warto n jakiś czas odpoczącć od sexu. Może jak nie będziesz inicjowała zbliżeń to twój chłopak po jakims czasie nabierze ponwnie ochoty. Możesz też najzwyczajniej z nim porozmawiać i odrazu się dowiedziec w czym tkwi problem. Związek nieopiera się przecież wyłącznie na sexie, powinien stanowic idealna fuzję miłości, pożądania i przyjaźni.