Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie lubie swiat

GDZIEŚ WYJEŻDZACIE NA ŚWIĘTA?

Polecane posty

Gość nie lubie swiat

czy spędzacie w domu? ja nie lubie swiat, nie jestem rodzinna(oprcz mojej rodzinki:)) wiec co roku wyjeżdżamy gdzieś.Teściowa już się obraziła:P ale mam ja w powazaniu...moja mama tez nie jest zachwycona

Gość nie lubie swiat
jak bylam dzieckiem i nastolatką co roku takie same rodzinne swieta, do dziś rzygam tym, nie wiem czemu ludzie tak podniecaj się swiatami, dzień jak co codzien, tylko ze do roboty nie ida i chyba oto się wlasnie rozchodzi:P

Gość dziewczyneczkoooo
Przez ostatnie 2 lata Wielkanoc spedzalismy we trojke-ja, maz i dziecko. W tym roku tesciowa sie juz przypomina, wiec chyba pojedziemy do niej.

Gość a co za różnica w tym czy to
ale masz problem, chciałabym mieć taki problem :D ja nie mam rodziny i bardzo mi brakuje rodzinnych świąt czy jakiegokolwiek wspólnego spotkania, dzieci dopytują o wujka, babcię itd.. a ja nie wiem co im powiedzieć

Gość nie lubie swiat
ty bys chciała, a ja cale zycie tak miałam, imieniki u cioci, babci, dziadka i wujka:D mam dość mojej rodzinki przez tyle lat,a meza rodziny nie lubie i nie jezdze do nich, a on maja pretensje zw w kazde swieta nas nie ma

Gość fajnie, że umiesz
Święta są dla dzieci i facetów. A kobiety najpierw posprzątają, ugotują, a w świeta odgrzewaja, podaja i zmywają. Smutne to. Mój chociaz sprzatać pomaga i jak ja gotuje to zajmie się dziećmi. Mimo to święta lubie w domu, wkurza mnie "obowiązek" odwiedzenia rodziców, teściów, babci... i wszędzie micha do pełna i obraza "jak to jesteście po obiedzie, troche zjecie".

Gość no to ja mam taki problem
że w niedzielę na śniadanie jadę do jednej mojej babci, gdzie się zobaczę też z rodzicami, później na obiad do teściowej. W pon rano do mojej drugiej babci, a na obiad do teścia. Wcale mnie to nie bawi...ja bym sobie w domu z mężem i dziećmi została, ale mój mąż, biedny, nie może odmówić. Więc jak do jego rodziny to i do mojej, bo się znowuż Ci poobrazają, że tamci wazniejsi. bleeee

Gość hyhtytyht
ja pewnie wyjade na...porodówkę..;)

Gość Liliana 1982
I święto będziemy u moich rodziców II święto jedziemy do teścia

Gość od niedawna ciezarna
tez nie lubię rodzinnych nasiadowek, wkurzajace ile to można... zwłaszcza ze i tak często odwiedzamy rodzine i w swieta wcale nie mam ochoty tam isc, chciałam gdzies na spontana pojechać na caly dzień, np. nad morze ale chyba pogody nie bedzie