Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Margolcia 264576

Silne pragnienie posiadania córeczzki---- wymysł czy paranoja?

Polecane posty

Gość tzn że jak się ma synów
toże jesteś na macierzynskim nie oznacza, że Twój mąż może sobie do południa spać i mieć wszystko w głębokim poważaniu. Ja też jestem w domu, ale jak mnie tatuś moich dzieci poirytował swoim zachowaniem to "odechciało" mi się robić to i owo. Szybciutko się nauczył

Gość Ratujcie moja coreczke!
Jestem z Iraku. Maz zabili zolnierzy z NATO. Prosze Pani Margolcio adoptuj moja corke. Blagam ....

No własnie,mam zamiar tez go poirytowac i niech 2 tyg jak pojde do praacy posiweci na tacierzyński jak tak mu sie wydaje ze 'ja nic nie robie'

Gość Ratujcie moja coreczke!
Nie macie litosci. Tylko chcec do prowadzenia demokracji jak w Iraku i Afganistanie. Idzie 3 wojna w imie pokoju i nie chcw zeby ona zginela ...

Gość tzn że jak się ma synów
mój mąż już kilka razy powiedział, ze więcej się namęczy jak ma wolne niż jak jest w pracy. Tylko faceci jak nie doświadcza na własnej skórze to im się wydaje, że dziecko to sielanka

Gość rfwerfwerfw
Kup sobie kozę a po jakimś czasie sprzedaj. Od razu poczujesz ulgę. A tak serio, to co piszesz jest chore w całości i mam tylko nadzieję że to prowokacja. Po co ci trzecie dziecko-córka, żeby ją nauczyć jak być niewolnicą, żeby zastąpiła ciebie w kieracie? Czy ty jesteś nienormalna? Masz niemowlę w domu i jeszcze sobie wmówiłaś że obiad ma być dwudaniowy a mąż śniadania nie potrafi zrobić?? Powinnaś poszukać pomocy psychologicznej, zamiast myśleć o córce-niewolnicy dla męża i synów.

Gość uhrtuhnjfkijiu
Chciala dobrze a wyszło jak zawsze...

Gość paplitos
Przepraszam, ale co Ci mąż zrobi jak nie wywiążesz się z tych narzuconych obowiązków? W zęby da jak dostanie jedno danie? Oko podbije za brak śniadania?

Gość julita28
Ja mam 2 synkow. 2 latka ,a drugi 9 mies.Marze o corci no i niedlugo zaczniemy strania...na razie szukam porad na ten temat. Wiem, ze nie bedzie lekko z tak malymi dziecmi ale nie boje sie tego. No i nie poddam sie ...jak nie sprobuje to sie nie dowiem cy bedzxie ta corka. Slucham porad!