Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

chybaciepogielo

o czym by tu....

Polecane posty

Gość prrrrrrrrrrrrr
chybaciepogielo gdzie ci bedzie lepiej niz w polsce i na kafeteria.pl :D

gdzie byś sie chciała wyprowadzić? na południu Europy co prawda ciepło, ale jak ci któregoś dnia bankomat zamkną, to moze Ci się trochę nie spodobać :)

dzisiaj nie mogłem z wami pogadać ( mnóstwo roboty dzisiaj miałem) :O

Lucy- nie byłam we Włoszech ale straaasznie mnie tam ciągnie, przeczytałam kiedys "Pod słońcem Toskani" i sie zakochałam:) x "ale ta południowa mentalność..." x stereotyp czy mialaś okazję sie przekonac?:)

od Włoch wolałbym chyba Hiszpanie;) 🖐️ a zima nadal nie odpuszcza ... czy jesteście dumne z naszej Polskiej reprezentacji w Piłkę nożną ? Wygrali z innym państwem aż 5:0 chyba sie przełamali i zażegnali kryzys :P nie wydaje wam się że nasz piłka zażegnała kryzys? :P

Regres- ja stwierdzam że nasza reprezentacja nadaje sie już tylko do grania z fryzjerami i kelnerami, w reprezentacji San Marino jest tylko dwóch prawdziwych piłkarzy reszta gra dla rozrywki:P

dokładnie bo ciepło i blisko Oceanu ;) co ty gadasz ... wygrana z san Marino to w tej chwili duży sukces polskiej reprezentacji Obawiam się że była to ostatnia wygrana w tych eliminacjach

tak... to bedzie JEDYNY sukces w tych eliminacjach:) ale oczywiscie bede kibicowac:) zastanawia mnie czy to Fornalik jest lipnym trenerem czy chłopaki czuja taka presje i im bardziej sie staraja tym gorzej im ta gra wychodzi...:P x wydaje mi sie ze we Włoszech jest wiecej ciekawych miejsc a że uwielbiam chodzic, zwiedzac, podziwiac krajobrazy to tam bym sie odnalazła:D

A Hiszpania nie ma wspaniałych miejsc do zwiedzania? Madryt,Barcelona,Sewilla, tereny Walencji i Katalonia ,to piękne a zarazem bardzo ciekawe obszary do zwiedzania aczkolwiek italia tez ciekawa A co reprezentacji to uwazam że banda indywidualistów i ciągłe zmiany w kadrze raczej czynią wiecej złego niz dobrego nie ma zgrania po prostu ...

a jakoś nie przemawia do mnie Hiszpania:P zreszta za daleko nie wsiadłabym do samolotu:D chybaze bym sie mocno znieczulila ale wtedy watpie zeby mnie wpuscili na poklad:D:D:D x dobre wiesci po swietach bedzie wiosna:)

Przeciez samolot jest extra :) Najbezpieczniejszy i najszybszy transport :D x Trzymam cie za słowo co do wiosny ;)

niby tak jednak dla mnie to jest bomba z opoznionym zaplonem:) nie umiem sie przełamac, ja na wyciagu krzesełkowym panikowalam tak bardzo ze zepsułam cala rodzinna wycieczke:D to wiesz co by sie działo w samolocie:):):)

walisz 2 sety łiskacza i od razu lepszy lot :) a serio to za pierwszym razem tez sie troche dygałem teraz nie mam najmniejszych oporów przed lataniem samolotami No chyba ze na pokładzie znalazłby sie Macierewicz :P wtedy miałbym obawy

ja jestem zwolenniczka dobr narodowych- wole czysta:D x musialam wyjsc i sie przeciagneło mam nadzieje ze bedzie wybaczone ze tak bez uprzedzenia:D

oczywiscie musisz udac się do programu "Wybacz mi" :P a ja przyjmę badz nie przyjmę kwiaty od ciebie

to juz jest przegięcie ze strony wiosny :( U mnie 5 cm śniegu :( i ostro pada

u mnie tez snieg:( szaro, buro, i zima...:) na szczescie nie sypie własnie ogladalam ze to wszystko przez ocieplenie globalne:P uswiadomilam dzieci co to jest i zasialam taka panike ze corka nie mogła uspokoic placzu:D chyba byłam za mało delikatna:P