Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

chybaciepogielo

o czym by tu....

Polecane posty

nie ma dzis ciekawych tematow na kafe:P zapodaj jakis ciekawy:) albo moze jako mezczyzna i maz odpowiesz mi na pewne pytanie:) czy facetow drazni gdy ich kobieta/zona ma zawsze wiele do powiedzenia? :)

Kim Dzong Un to psychol... niby inteligentny, wykształcony:p czyzby władza uderzyła mu do glowy? czemu nie moga go po prostu rozstrzelac jak Nicolae Ceausescu?:(

czy facetow drazni gdy ich kobieta/zona ma zawsze wiele do powiedzenia? " x a jak myślisz? No pewnie że drażni a i czasami wkurwia Kobieta która wiecznie gada jest raczej nie do zniesienia :P Gadac żeby gadać jest totalnym bezsensem Ale jesli ma coś ciekawego do powiedzenia albo chce przeforsować jakiś plan,pomysł i fajnie to za argumentuje to ja bardzo chętnie posłucham Nienawidzę wymądrzania się i klepania 3po 3

akurat nie chodzi mi o wymadrzanie ani klepanie 3po3 tylko rozwiniecie tematu na zadane pytanie do... maksium:P? chyba lepiej np. w towarzystwie na rzucony temat wypowiedziec sie, wyrazic swoja opinie czasami dosadnie niz siedziec jak mruk i mowic tak/nie/niewiem... to chyba nie powinno was irytowac:P

no pewnie że nie :) Odpowiedz tak czy nie zostawmy nieśmiałym nastolatkom Kobieta w towarzystwie jesli ma dużo do powiedzenia i jesli jest to fajna konwersacja to jest to na IN PLUS

a tam zjechal odrazu:)... czasami maz zwracał mi uwage zebym innym tez dała sie wypowiedziec, mowil to ze smiechem ale kilka razy dlatego zaczelam sie zastanawiac czy moze go to drazni, stad moje pytanie (oczywiscie jego tez pytalam czy to problem zapewnil ze nie) ale jako ze jestem kobieta pojawily sie watpliwosci czy oby malzonek nie chcial mnie urazic:) wiec stad moje pytanie tutaj:) x u mnie slonko sie przebija zza chmur:D

a no to wszystko wyjaśnia :) Miej swoje zdanie :P x Zyczę tobie i innym z tego topika udanych Swiat Wielkanocnych i śnieżnego dyngusa ;) do zobaczenia po świetach (albo nawet i w...) pozdrawiam 🖐️ ps.Uciekam dzisiaj wczesniej do chaty z roboty :D