Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość van kuffel

Miłość, Ślub i kopa w dupę.

Polecane posty

Gość van kufflu
skadzes ty sie urwal? biadolisz nad zatraceniem wartosci, chcesz poglaskania? pocieszenia? myslsiz,zes ty jeden szlachetny, kierujacy sie wartosciami? spusc powietrza z opon. ludzie naprawde dobrzy, wartosciowi, nie potrzebuja pusto debatowac nad zanikiem dobra w spoleczenstwie. tylko robia swoje dalej.czynia dobro. :P

Gość twoodoo
moja historia nie jest żartem, choć jakby ktoś mi w styczniu powiedział,że za miesiąc rozpocznie się najgorszy czas w moim życiu to bym go wyśmiała. A tak, wspaniały czas jakim jest ciąża zamienił się w rozpacz, choć już się podnoszę, staram z optymizmem patrzeć w przyszłość

Gość van kuffel
Tu nie piszę żeby się dowartościować. Piszę o tym że ludzie stracili swoją przyzwoitość i uczciwość. Wszędzie na około walka podjazdowa, wygryzanie. Istnieje jedna wartość. Zaliczyć ile się da a o resztę niech się inni martwią. Brak więzi rodzinnej. Brak normalnych ludzkich gestów. Jedyny gest to Kozakiewicza. Tumiwiszm, olejnictwo i to ciepłym moczem. Dopiero gdy woda wlewa sie do gardła krzyczą o ratunek. Jak można im pomóc gdy od takich ludzi doświadczało się tylko wzgardy. Brak tolerancji. Wzorce jakie nam się serwuje to życie celebrytów. Wszystko na pokaz. Z wierchu struj a pod spodem gnój.

Gość szalona monika
No i stąd wzięło się powiedzenie"WYSZŁAM ZA MĄŻ ZARAZ WRACAM"

Gość była zona
Z domu? Mój mąż odszedł do młodszej po 20 latach małżeństwa bo się zakochał. Ojciec przyjaciółki mojej córki odszedł bo się zakochał. Ojciec chłopaka tej przyjaciółki też odszedł bo się zakochał. Obie dziewczyny nie chcą ślubu bo nie wierzą w stałość związku. Porażka

Gość ciulawikowa.
Więc autorka ma rację pisząc o wpływie mediów na nasze życie. Ludziska napatrzą się na durnoty i sami zaczynają wierzyć że głupotami świat jest wypełniony. Zapominają o tym w co powinni wierzyć.

Gość ciulawikowa.
Nieprawda. Sporo facetów jest porządnych. To raczej wiecej kobiet ma "nasrane w głowach. I przykro mi to pisać bo jestem kobietą.

Gość pokrzywnicki
Dlatego jestem stanu wolnego. Nie szukam wrażeń na siłę. Jestem ze swoją dziewczyną od 3 lat i są wzloty i kłótnie, ale staramy się panować żeby zbyt ostro nie było. Jak oglądamy jakieś filmy to aż za głowę się łapiemy co nam TV serwuje. Kochające się małżeństwo przez dwie dekady. On nagle umiera, ona strasznie rozpacza. Po 2 tygodniach stwierdza że życie toczy się dalej i włazi obcemu facetowi do łóżka. Po czym wybucha ogromna MIŁOŚĆ. Jak się ludzie tego naoglądają to zaczynają to uważać za normę. I stad zdrady, rozwody i całe to gimgówno. Moze ja jestem zbyt MOHEROWY:P

Gość szczery aż do końca
Regres zadał pytanie: Po co ten temat ? A powiedz po co dupek wypisuje temaciki w stylu "imię xx miasto"" I wali durnoty, a ty zadajesz dociekliwe pytania. Po co piszą małolaty że sie zakochały a on wrócił do pierwszej miłości. Dlaczego stare capy oglądają się za młódkami a nie szanują swojej Żony. Dlaczego głupia baba zdradza męża. Tych pytań można zadawać bez końca. Dlaczego tyle pustaków łazi po tym świecie. Dlaczego głupie i rozgoryczone istoty podpowiadają źle. Regres odpowiedz dlaczego sadzisz się na mądrego a odstawiasz głupa.