Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czworokat?:)

czworokat- trzy dziewczyny i chlopak. co Wy na to?

Polecane posty

?:)

chlopcy co Wy na to?:)

Gość a ja powiem tak...
Chyba że Rasputin, bo inaczej to go zajedziecie i rozochocone a nie zaspokojone z tego wyjdziecie :D

Gość a ja powiem tak...
w otwartym w 2004 roku muzeum erotyki w Petersburgu największą atrakcją dla zwiedzających jest jego członek przechowywany w formalinie. Właściciel muzeum, urolog i seksuolog Igor Kniazkin, kupił go podobno za 8 tysięcy dolarów w pewnym francuskim antykwariacie razem z dokumentami spisanymi przez samego Rasputina. Eksponat opatrzony został informacją: Penis Rasputina zamordowanego w Sankt Petersburgu w nocy z 16 na 17 grudnia 1916 roku 28,5 cm http://gemciu.cba.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=408:co-kryje-przed-nami-rasputin&catid=42:wiedza-i-ciekawostki&Itemid=62

Gość Mialem czworokącik z 3 pannami
super sprawa

Gość Sexterminator
Gdy miałem 23 lata zdarzył mi się sex z czterema kobietami naraz (koleżanki). Generalnie fajnie, ale ciężko każdą obskoczyć poza tym za dużo ciał było. Uważam, że sex z dwiema jest optimum. Taki zresztą czasami miewam. Z czterema spróbowałem raz i naprawdę nie polecam - za duże rozdrobnienie się.

To teraz ja, by okazać się największym ogierem napiszę, że bzykałem się z pięcioma kobietami. Przebiłem wszystkich :-)

Gość Sexterminator
Androgej, chyba chciałeś napisać, że bzykałeś się z pięcioma chłopakami ? A poten oni przebili ciebie buahahahaha.

Gość Oj Androgen Androge chłopie
my wszyscy tutaj wiemy dobrze że koleżanki to ty masz tylko na forume i mailu :classic_cool: poza netem masz samych kolegów mały fiutku i cieńki Bolku ;)😭

Gość kingusialove
naprawdę musiałby to chłopak byc chyba na viagrze:D żeby zaspokoic 3 kobiety potrzeba czasu i siły:D taki popeye:D