Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rocznica123321

25 rocznica ślubu rodziców

Polecane posty

Gość rocznica123321

co dać rodzicom w prezencie na rocznicę? myślałam o jakichś ręcznikach, czy to dobry pomysł?

Jaki masz fundusz? Ja bym bardziej pomyślała o uroczystej kolacji (w restauracji) , biletu do teatru/opery , weekend w uroczym pensjonacie/spa.

Gość rocznica123321
funduszy zbyt dużych nie mamy, gdyż kilka dni przed sama biorę ślub... o kolacji w restauracji też myślałam

Gość paplitos
To po ślubie chyba będziesz miała fundusze ;) Tym bardziej że nie wierzę że rodzice Ci nie dają bogatszego prezentu albo nie dokładają się do wesela. Ręczniki chyba sama wiesz czy mają, ale moja mama ma zapas, zresztą prezent taki a odczep się, jak krawat czy skarpetki... To już lepiej porządne szlafroki dla dwojga, ale ja też bym zafundowała im kolację, wyjście do teatru czy na kabaret, bo lubią kabarety. Ogólnie coś niecodziennego, żeby zapamiętali. Moi też w tym roku mają taką dużą, okrągłą rocznicę i planujemy im jakąś weekendową wycieczkę zamówić, ale zrzucamy się z rodzeństwem, zakładam że Ty sama kupujesz.

Gość rocznica123321
mam młodszą siostrę, a sama nie pracuję, bo studiuję także nie mam zbyt dużych możliwości finansowych...

Gość zonaKraka
A kto finansuje wesele? Zakładam że rodzice pomagają, a jakieś pieniądze w ramach prezentu i tak dostaniecie, więc tym bardziej wypada ich uczcić.

A może zrób kolację - niespodziankę ? Siostra wyciągnie z domu rodziców.Ty coś ugotuj,kup dobre wino , skombinuj dobry film....i się ulotnijcie :P Dużych funduszy nie trzeba a będzie im miło.