Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolinakarolinaa

Czy takie buty będą wygodne przy dziecku?

Polecane posty

Gość onannienawiedzona
Ja poprostu kocham koturny a te 15 z sukienka w kształcie literki A czyli rozkloszowane wygladaja poprostu bosko.

Gość ŚmiechNaSali,nono
jak można nie potrafić chodzić w butach na obcasach? Już nie mówię, że na co dzień, ale przecież jest tyle uroczystości lub imprez, że trzeba wyglądać elegancko. W takich okolicznościach na płaskim to mogą się pojawić dziewczynki do 12 roku życia lub staruszki, ewentualnie ktoś po wypadku.

Gość karolinakarolinaa
nie jestem imprezowiczką i nie mam w rodzinie żadnych uroczystości! co się czepiasz paniusiu jak biadolisz nie na temat

Gość małajadzia
hehe chyba ten komentarz był osoby po wypadku bo widać ma coś z głową, ja też nie umiem chodzić na obcasach a co to jakiś obowiązek kobiety? ma się przewracać w szpilkach bo nie będzie elegancka w innym obuwiu?

Gość do karolinkaaa
Te,wszystkie buty z koturna niby maja z tylu te 10-15cm ale zwróć uwagę na to,ze z przodu tez ona jest i ten wysokości koturny sie nie odczuwa. Ja co prawda nie mam tego konkretnego modelu ale mam buty na wysokiej koturnie z tylu i ciut mniejszej z przodu jak te tu wklejane i sa bardzo wygodne. Na Twoim miejscu jednak wybrałabym sie do sklepu aby chociaż przymierzyć jak bedziesz sie czuła w takich butach i jak faktycznie wyglądają na Twojej nodze a pozniej możesz sobie zamówić z allegro czy ebay.

Gość Bądź sobą
miałam na podobnej koturnie 2 lata temu sandały. Dla mnie były wygodne. Buty muszą być dobrze dobrane :)

Gość karolinakarolinaa
Mała Blondynka właśnie na takie się zdecydowałam jak w linku :) bardzo mi się spodobały, nie są za wysokie i ładnie wyglądają, dzięki dziewczyny za rady uratowałyście mnie przed nietrafionym zakupem. Jeszcze tylko muszę ruszyć na sklepy w poszukiwaniu takich, miałam kupować na allegro ale wolę pomierzyć w sklepie bo mam nie zbyt szczupłe stopy na podbiciu ;) i nie we wszystkich butach się mieszczę na szerokość jak należy.

akuratnie moim zdaniem nie sa one szczegolnie kobiece :O to raz. a dwa wyobraz sobie sytuacje ze Ci dziecko gdzies zmyka i gon go w takich butach :D Dla osoby ktota cale zyci chodzi w obuwiu na plaskim nie lada wyzwanie to bedzie :)

Ale przecież autorka nie musi ubierać tych butów ciągle. Ja uwielbiam obcasy, a jednak ściągam je gdy muszę sama znosić wózek, a jak młody zacznie chodzić czy będę musiała siedzieć z nim w piaskownicy też wiadomo, że nie ubiorę. Jednak spacerki takie normalne, zwłaszcza jeszcze z partnerem to czemu nie? Niech on biega :P Zresztą jak się nauczy chodzić to i bieganie nie będzie stanowić kłopotu. Ja wczoraj w 11cm szpilce z dziewczynami rzucałam się śnieżkami biegając po placu, a koleżanka w płaskich butach stała jak kołek :P Także buty nie są wyznacznikiem czy mama da rade bawić się z dziećmi