Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakie zabawne smsy

jakie zabawne smsy przez przypadek wysłaliście kiedyś komukolwiek?

Polecane posty

Gość jakie zabawne smsy

chodzi mi takie, które poszły do innego nadawcy, niż miały. albo takie w których były błędy np złe literki i wyszły z tego śmieszne słowa. ja np. dosłownie kilka dni temu do mojego męża zamiast "właśnie robię chleb" to napisałam "właśnie robię chlev". jego odp to było " ?? " a po chwili "haha :D" a kiedy indziej napisałąm "kochanie kup jajka, ser, mleko, beton' (zamiast bekon) wrócił i mówi "betonu w tesco nie było"

Gość jakie zabawne smsy
a dobre kilka lat temu jak miałam 22 lata - i to nie było zabawne - wysłałam przez pomyłkę sms koleżance, którą w tym smsie obgadywałam z inną kumpelą ... napisałam cos w stylu "Bo Kasia naprawdę nie rozumie tego, ona nie ma faceta więc patrzy na to inaczej " :-/ ale sie wściekła !!! nie odzywałą się kilka tygodni...

Gość dcfewfdce
nie zdarzylo mi sie wyslac komus ale w tym roku dostalam dwa pomylkowe smsy jeden z pytaniem czy moj ojciec gdzies jedzie dzisiaj a drugi z informacja o porodzie zakonczonym sukcesem wraz z opisem noworodka

Gość eustachy motyka
Zamiast do mojego meza, omyłkowo wysłałam do mojego agenta ubezpieczeniowego. I zeby to byl taki zwyczajny sms, to bym machnela reka, ale.... no wiecie.... o co mi chodzi.... I na koniec dodalam zeby jak najszybciej przyjechal itd.. itp...

Gość to akurat nie bylo smiesznejdj
maz przez przypadek wyslal mi sms z zapytaniem o posiadanie fety i kiedy moze odebrac. dodam ze nie mialam pojecia ze ma do czynienia z tym gownem;>

Gość mysziuyt
zamiast ide spac napisalam do faceta ide srac.

Gość jakie zabawne smsy
to o agencie mieszkaniowym i o "sraniu" dobre !! :D

Gość adelajma
ja tez kiedys dostałam smsa od kolegi ktory mial trafic do kogos innego, a dotyczył mnie był o tresci "zabierzemy agate jak bedziemy jechac czy mam sie w delikatny sposob jej pozbyc" :D no miło nie było :D

Gość Jakaśnan
A ja będąc u koleżanki wysłałam sms do męża z tekstem ' ale tu mają syf'. Pomyliłam tylko numery i ten sms przyszedł do niej! Na szczęście robiła kawę w kuchni i wykasowałam jej go.

Gość hahahahah ha
ja w kiedys jak mialam na 11 do szkoly to kochalam sie bardzo dlugo rano z chlopakiem i zamiast do niego smsa o tresci "piecze mnie teraz cipka! ;)" wyslalam do mojej kolezanki z lawki ktora odpisala siedzac przy mnie "spoko, to sie leczy" hahahaha chyba z godzine jej tlumaczylam ze nie mam zadnego syfa xD

Gość mertciiiiii
a ja kiedyś dostałam smsa od faceta o treści " moja ty pożyczko, moje kochane białko" - miało brzmieć tak : "moja ty różyczko, moje kochane ciałko", biedaczyna pisała słownikiem i wyszło jak wyszło :D

Gość a ta aplikacja
a ja potajemnie spotykałam sie ze starszym facetem i z tych nerwów że nas ktos zobaczy razem wysłałam pomyłkowo do naszego wspólnego znajomego smsa " możesz już po mnie przyjechać, czekam pod kosciołem" jakby sie domyślił kto ma po mnie przyjechac byłaby niezła sieczka