Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

justa86

SZCZERA PRAWDA SAMA JESTES ZASRANYM BACHOREM BO SIE URODZIŁAS NIESTETY

Polecane posty

SKORO DLA NIEJ DZIECI TO ZASRANE BACHORY TO ONA TEZ JEST ZASRANYM BACHOREM NIKT NIE KAZE CI RODZIC DZIECI ALE PO CO SIE WYPOWIADASZ W TAKI SPOSOB JAK SAMA BYŁAS DZIECKIEM I WIDZE ZE NIE WYROSŁAS ZAL TWOJEJ MATKI ZE CIE NA TAKIEGO GŁABA WYCHOWAŁA PEWNIE ZAŁUJE ZE CIE URODZIŁA NIESTETY LUDZIE SA NIEWDZIECZNI ZA DAR ZYCIA A POTEM Z NIENAWISCI DO INNCYH TRUJA JADEM

Gość Floria Gloria..
justa - i po co dajesz się tak sprowokować. Przecież jej o to właśnie chodzi, może to gim-góffno i wszystko jasne.

Gość serenadarr
Wytlumacz mi znaczenie slowa gimgowno ???

Gość tym topikiem justa
skompromitowalas sie do cna :O

nie wytrzymałam ale to nie znaczy ze mozecie mnie oceniac po tym temacie bo ja siedze na tym forum długo i duzo osob mnie zna i nie ocenia tak jak wy zamiast sie czepiac tych co psuja nam fora to sie normalnych ludzi czepiacie popatrz na soja kulture najpierw

Gość o bozeeeeeeeeee
Masz tu trochę kropek Justa: :classic_cool: 🖐️

Gość o bozeeeeeeeeee
..................nie wkleiły mi się :(

Gość zamilcz justa
wstydu oszczedz :O

zapraszam tu osoby które reaguja na ataki niewinnych dzieci a nie same sie wypowiadaja jak dzieci NIC NIE NAPISAŁYSCIE KONKRETNEGO TYLKO DWA SŁOWA ZAMILCZ KULTURA ITP ,..... DZIEKUJE TYM KTORE REAGUJA na złe zachowania łaczmy sie a reszta widac zgadza sie z SZCZERA PRAWDA PRZYTAKUJECIE JEJ

Gość hruhgr
Ja uważam, że nie ma sensu się denerwować, jak ktoś jest takim pustakiem, żeby takie rzeczy wypisywać to nic nie dotrze, można tylko współczuć głupoty, także wyluzuj życie jest za krótkie, żeby się przejmować głąbami:)

Gość haqasza
jakbys byla madrzejsza justa :D to bys wiedziala, ze najlepsza reakcja na chamskie prowokacje jest....brak reakcji :D Dlatego nabijaja sie teraz z ciebie. Bo jestes na tyle gluputka, ze dalas sie sprowokowac trollowi, ktoremu tylko o to chodzilo :D Polalas mu miod na serce :P :D

HAGASZA nie wszyscy so tacy spokojni jak ty i robia to co ty wiec jesli takie masz wyznaczniki madrasci to wspólczuje ja zareagowałam tak jak mi serce mówiło i nie czuje sie głupsza jakos wszyscy tu sie atakuja i moze ty potrafisz tylko obrazac normalne osoby a te co pluja tak zostawic to na odwrot powinnas pisac JA NIE OBRAZAM TYCH CO BRONIA TYLKO TYCH CO ATAKUJA A TY BRONISZ ZŁA A OBRAZASZ DOBRO SAMA NIE JESTES MADRA JAKBYS BYŁA MADRA TO NIE PISAŁAABYS TAKICH GŁUPOT

Gość Jara cie odzew?
Ja zawsze ignoruje chamskie tematy,zaczepki,a Ty wrazen i podziwu szukasz wsrod innych na wirtualnej kafe:D