Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość praktty

Gdyby twój facet wskutek nieszczęśliwego wypadku stracił penisa

Polecane posty

Gość praktty

rzucilabyś go czy tkwiła w związku?

Gość Monique Neve
Zależy. Ale jedno jest pewne. Musiałby dobrze wygimnastykować swój język :) No i raczej i tak bym zdradzała (potrzebuję poczuć dużego penisa między nogami) więc raczej musiałby te zdrady zaakceptować, bo w sumie to byłby eunuchem.

Gość Davita
Jakbym miala 60 lat zostalabym. A że mam 29 to zostalabym jakby był bogaty i ślepy. Facet bez penisa to nie facet. Ja potrzebuję silnego macho z włochatymi jajami, który da mi swoje naszprycowane testosteronem nasienie i zrobi extra dzidziusia.

Gość oj babeczki...
jak facet ma małego to won, za duży to won, urwie mu to won ale jak wy macie za małe, nie chcecie w d... albo do buzi, macie wiadro a znaczna część jak nie w ogóle to po porodzie dostaje wiadra między nogami to mamy akceptować. równouprawnienie głupie cipki mówi to wam coś? jak po porodzie którejś się rozszerzy to rzucisz france czy zostaniesz z wiadrem... fajny temat? bo walić próżnie to wiecie. i nie piszcie że mam małego. przed porodem będzie git a potem jak wam sie rozjebie otwór to nie wy macie za duże rozklapichy tylko my nagle mamy za małe chujki... beznadzieja