Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość falsyfikowallna :X

SEX - gdzie to wspaniale uczucie?? albo bol albo NIC :/

Polecane posty

seks uprawiam prawie od roku na poczatku bol i bol przez okolo miesiac az parcie mialam na stolec :/ teraz nie jest lepiej a liczylam ze z czasem to minie :/ teraz albo nie czuje nic jak on jest we mnie albo czuje bol, a po stosunku albo nic albo pieczenie :/ niby wszytsko tam w srodku ze man jest ok, jeste zimna ryba czy jeszcze sie wyrobie??

to jest normalny seks a nie analny parcie bylo z powodu bolu i zaciskania pmiesni pochwy !! analnego nie uprawiam i nie zamierzam!

Gość halibabkkka
:/ moze sie wyrobisz albo on jest kiepski w lozku

całkiem mozliwe ze partner jest niezgodny z Twoimi wymiarami i jest po prostu za duzy. Nie martw sie nie pierwszy i nie ostatni.

jestem pewna, że to takie jest. nie przejmuj się, seks jest przereklamowany, żeby się prezerwatywy i takie rzeczy lepiej sprzedawały:) nie dziwi mnie Twój post

" całkiem mozliwe ze partner jest niezgodny z Twoimi wymiarami i jest po prostu za duzy. Nie martw sie nie pierwszy i nie ostatni." opis badziewnego związku:D

whedif a jak ze moglo by byc inaczej :D Nie wazne czy ma duzego czy malego, kobiety tez bywają dluzsze i krotsze, najwazniejsze to sie dopasowac idealnie :D