Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mr.Madziarka

Hyaluronowy kwas

Polecane posty

Gość Mr.Madziarka

Hej dziewczyny,prosze was o wypowiedz na temat kremow na zmarszczki,ewentualnie jakichs serum.Mam 32 lata i straszne zmarszczki,wszyscy mi mowia ze na swoj wiek za szybko! Blagam was o rady! Piszcie ,wypowiedzcie sie,ciekawa jestem co doradzicie! Mam straszne kompleksy z tego powodu!

Gość słoneczkoświeci
Eveline krem 40+ z kwasem hyalurynowym efekt lifting

Gość ciocia dobra rada,.,., :)
olej arganowy i kokoswy+zmiana diety, dużo owoców i będziesz jak nowa.

Gość Mr.Madziarka
Dzieki za rady.Bo ja naprawde mam zmary na swoj wiek! bede probowac...

Gość Mr.Madziarka
a co sadzicie o ZIAJA 30

Gość ffre
Mam 30 lat i nie mam zmarszczek, nie wiem co trzeba robic żeby mieć w tym wieku pooraną twarz. Zamiast szukać kremów zastanów się, co jest przyczyną twoich problemów.

Gość Mr.Madziarka
latwo ci mowic,nie pije,nie pale! nawet zadko wale ze tak powiem.hehe kazdy mnie doluje,bo najgorsze zmary mam w okolicach ust!nad gorna warga widze ze mnie nie rozumiesz,a atakowania to ja tu nie chcialam

Gość ffre
Atakuję cię? Puknij sie dziewczyno.

być może to geny - a jeśli tak to właściwie nawet najlepsza pielęgnacja na niewiele się zda

Gość tr52
A opalasz się autorko? JA bym polecała wizytę u kosmetyczki, polecam zabiegi: bio electro peeling (bardzo fajnie wygładza) i żelazko na zmarszczki. Bo ciężko będzie pozbyć się zmarszczek bez pomocy urządzeń. Co do domowej pielęgnacji... Idzie lato, na pewno musisz kupić krem z wysokim i stabilnym filtrem (spf 50). Nie wysuszaj skóry, do mycia używaj delikatnych żeli bez sls, tonizuj skórę łagodnymi, nawilżającymi tonikami. Potem nakładaj krem. Jest ogromny wybór ale ja polecam kupno żelu hialuronowego i dodawanie go do kremu przeciwzmarszczkowego. Na noc nakładaj na wilgotną skórę olej (świetny dla twojej cery będzie olej arganowy). Raz, dwa razy w tygodniu maski algowe, przed maską nałóż serum. No i odżywiaj się zdrowo, pij dużo wody, jedz dużo warzyw i owoców, wypoczywaj na świeżym powietrzu.

Gość słoneczkoświeci
tak to ten krem stosuję go od ponad roku miałam twarz bo schudłam taką obwisłą i właśnie ten krem normalnie zwarł mi twarz zrobiła się jędrna ,nawet ,twardawa ,gładka,mniejsza, lśniąca polecam na 100%

Gość Mr.Madziarka
ffre:SAMA SIE PUKNIJ

Gość Mr.Madziarka
słoneczkoświeci:dziekuje,juz zamowilam! bardzo dziekuje

Gość olgunia 15
na oczy tylko SOTHYS maska na zmęczone oczy a do twarzy na codzień: CLARINS creme eclat du jour to krem energizujący. Dodaje cerze mega blasku i likwiduje zmarszczki i przebarwienia CUDO!

Gość gość
20.03.13 słoneczkoświeci Eveline krem 40+ z kwasem hyalurynowym efekt lifting /////////// To jakis krem z uryną? Hyla - urynowy :) Krem z kwasem hialuronowym nawilżają i przez to dają wrażenie, że spłycają zmarszczki. Najlepsze połączenie w kremie to kwas hialuronowy i aminokwasy.