Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jaaa mkkkkkkkk

dziewczyny co o tym myslicie??

Polecane posty

Gość taka jaaa mkkkkkkkk

1.03 kochalam sie z facetem, miałam CHYBA wtedy dni plodne, pisze chyba bo nie mam jakiegos stalego cyklu. Ale w kazdym badz razie bylo w okolicach dni ploodnych. Kochalismy sie w gumce, troche bez gumki ale wytrysk był na brzuch. Po stodunku jakies 4 dni zauwazylam duzo serowatych bialych grudek w pochwie po i bolaly mnie sutki po 3, 4 dniach przeszło.. czy to moze byc ciaza? nie piszcie zebym zrobila test bo narazie nie mam takiej moliwosci ale co o tym sadzicie? :(

Gość taka jaaa mkkkkkkkk
niech ktos sie wypowie

Wiesz, że to jak wróżenie z fusów? Tak lub nie - masz 50% w obie strony... Trudno powiedzieć, z czego wynikają Twoje objawy - na objawy ciąży to z pewnością sporo za wcześnie.

Gość taka jaaa mkkkkkkkk
bo mieszkam daleko od miasta, u nas testu ciazowego niestety dostac nie mozna. w miescie bede dopiero w przyszlym tygodniu... chcialam tylko sie dowiedziec czy mozliwe ze moge byc w ciazy i czy jest duze pradopodobienstwo, bo ciagle o tym mysle i sie martwie :( niepokoily mnie te biale,serowate grudki ze sluzem :( co prawda juz ih nie ma , teraz mam sluz taki jak smietana...

Gość taka jaaa mkkkkkkkk
ciagle o tym mysle i non stop sie stresuje :( boli mnie brzuch i nie wiem czy to przez ten stres i czy juz sobie sama cos wmawiam, ale zaniepokoil mnie ten grudkowaty sluz po stosunku :(

Gość taka jaaa mkkkkkkkk
dodam, ze ostatnia miesiaczke zaczelam 17 lutego a kochalam sie z nim 1 marca...

Gość kizia mizia pyzia
jesli kochalas sie z nim 1 marca test powinien już wyjść, nie wiem jak dlugie sa twoje cykle bo nie piszesz ale tak jakktos juz tu napisal mozesz byc w ciazy lub nie szanse sa takie same.... dzis Twoj 32 dzien , serowata wydzielina moze swiadczyc o grzybicy lub infekcji ! a co do bolu piersi w fazie lutealnej- po owulacji jest to czeste zjawisko ... moze wystapic a nie musi nie kazdy cykl jest taki sam

Gość kizia mizia pyzia
sluz nie swiadczy o ciazy.... bo u kazdej kobiety jest inny ja sluz mleczny mialam w ciazy.... a przeda okresem nie mam go wcale takze kazda kobieta jest inna

Gość taka jaaa mkkkkkkkk
moje cykle trwają mniej wiecej 31,32 dni... teraz czuję ból w podbrzuszu ale to chyba z nerwów... serowata wydzielina trwala z 3,4 dni teram mam taką białą a mozna powiedzieć że juz jest jej nawet bardzo mało, prawie że nic ;/

Gość taka jaaa mkkkkkkkk
niech sie ktos jeszcze wypowie :(

Gość agiew
Chyba dni płodne? Pamiętaj że ich się nie oblicza a wyznacza na podstawie objawów, owulacja w cyklu może się przesunąć więc nie panikuj. Dokładnie możesz je sobie wyznaczyć testami albo mikroskopem owulacyjnym