Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malagosia3566

NEGATYWNY test a jednak ciąża

Polecane posty

Gość karolinaa84
u mnie po prostu nie trafiliśmy w te dni i dlatego okres się spóźniał bo się wszystko pzresunęło

Gość pennyyyy
żeby trafić w te dni to polecam testy owulacyjne - nawet takie najtańsze paskowe z allegro. świetnie się u mnie sprawdziły, bo owu każdego miesiąca w innym terminie.

Gość Malagosia3566
przykro mi ... ja o dzicko się nie staram więc u mnie jak już to wpadka by to była.. Okresu nadal nie mam ale nie sądzę żebym w tej ciazy była. w razie czego poczekam jeszcze troche i zrobie drugi test

Gość karolinaa84
moze się stresujesz i dlatego @ nie przychodzi właśnie myślałam o testach owulacyjnych albo po prostu od ok 11dc do 25dc starać się co dwa dni już sama nie wiem

Gość Malagosia3566
no nie wiem, moze troche zestresowana jestem

Gość ankaaa5454
i co malgosia zrobilas ten test ?

Ja zrobiłam 6 testów i na każdym była ledwo widoczna druga kreseczka (musiałam sie dobrze przyjrzeć), dopiero beta dała mi pewność, że bedzie bobas

Gość Plastikowa
U mnie testy owulacyjne wychodziły ujemnie a ciąża się pojawiła :) apteczne testy ciążowe są dobre jak ktoś ma od razu wysoki poziom BhCG. Ale z pobraniem krwi, to może przesada. Tym sposobem nic innego by nie trzeba było robić, tylko się kłuć, zwłaszcza jak się oczekuje tej ciąży. Jak u mnie w 7 hbd nie pojawiła się @ a dwa testy były ujemne, to poszłam prosto do gina. Bo w sumie może ciąża, może coś innego? Ale serduszko już biło :)

Gość Malagosia3566
plastkowa a objawy jakies miałaś po za brakiem okresu mialas ??

Gość Malagosia3566
?

Gość Plastikowa
Objawy zaczęły się dokładnie następnego dnia po wizycie u gina , czyli 7,1 tc Ból brzucha jak przy okresie i o 17.00 wjechały nagle mdłości :) Tak jak pisałam przeszło po równo 5 tyg również w sobotę o 17.00 :P

Gość sandiiika
Hej mnie okres spóźniał się 5 dni - zawsze miałam regularne cykle- w końcu zrobiłam test i wyszedł negatywny więc nadal czekałam na okres a tu nic, ponowiłam test po tygodniu i wyszedł pozytywny - to było dokładnie rok temu:) pozdrawiam

Gość agnieszka20031986
Mój pierwszy test ciążowy w dniu spodziewanej @ był negatywny, trzy dni później baardzo blada kreska, dopiero betHCG rozwiała moje wątpliwości.

Gość Malagosia3566
to mnie nie pocieszyłyście, mój 3 dni po spodziewanej @ był negatywny wuięc to może dobry znak. może jutro powtórzę test dla pewności

Gość gość
i jak malgosiu?minelo troche czasu ale ciekawa jestem jak sie wyjasnilo?