Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 xjdjjdd

NIE JEDZENIE PO 18 ???????

Polecane posty

Go艣膰 xjdjjdd

jak to jest? Jedni mowia, 偶e nie je艣膰 po 18 inni 偶e 3 godziny przed snem. Kiedy艣 wa偶ylam 63 kilo , kiedy przestalam jesc po 18 w ciagu roku schudlam 10 kg. Ostatnio znow zaczelam jesc po 18 i znow przytylam 5 kilo. Jak to w koncu jest?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 to nie on.
tak to jest, 偶e nale偶y nie je艣膰 3 godziny przed snem, bo podczas snu organizm wolniej trawi. jesli chodzi pozno spac to nijak ma sie tak 18.00 do tego

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sweet...one;)
Tego nie wie nikt

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 to nie on.
nale偶y je艣膰 ostatni podi艂ek przed snem * :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dyskretnie
ja od 3 tygodni nie jem kolacji ostatnim posi艂kiem jest zdrowy obiad i widze efekty u mnie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ma艂ajadzia
U ciebie jak wida膰 lepiej nie je艣膰 po 18. Zale偶y co jesz i o kt贸rej chodzisz spa膰. Jak jesz lekk膮 kolacje do 18 idziesz spa膰 po 22-23 to lepiej przegry藕膰 jeszcze kilka pistacji, og贸rki kiszone, wypi膰 kefir to takie przyk艂ady mo偶esz zje艣膰 co艣 co lubisz ale 偶eby by艂o to co艣 drobnego i bardziej ''dietetycznego''. U mnie przemiana materii si臋 tak rozhula艂a 偶e nie ma mowy 偶ebym nie zg艂odnia艂a jeszcze przed snem, a kolacje jem ok 17-18, spa膰 id臋 21-22. Jem regularnie od prawie roku schud艂am tak 14kg w kilka miesi臋cy i trzymam wag臋 od tego czasu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja :-)
Powiem Ci, 偶e nie stosuj臋 偶adnej diety, do godz 16ej jem wszystko to co chce, o godzinie 18ej pij臋 koktajl bia艂kowy albo swojej roboty i widz臋 efekty w odchudzaniu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pomoge w po3ebie
ja chodz臋 spa膰 o 2-3, czyli wg was mia艂abym nie je艣膰 8 godzin przed snem? :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sweet...one;)
Ten mit wzi膮艂 si臋 st膮d, 偶e je偶eli nie b臋dzie si臋 jad艂o po 18, to automatycznie zmniejszy si臋 liczba dostarczanych kalorii, a 偶e wi臋kszo艣膰 os贸b, szczeg贸lnie kobiet nic nie je rano, tylko obiad a p贸藕niej si臋 ob偶era wieczorem, wi臋c jest du偶e prawdopodobie艅stwo, 偶e kto艣 w ten spos贸b schudnie, b臋dzie to po prostu g艂od贸wka. R贸wnie dobrze mo偶na wymy艣li膰, 偶eby nie je艣膰 np. po 15:38.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gacie_po_tacie
ja chodze spac okolo 24-1 w nocy. wlasnie wrocilam z fitnesu i jogi i spa艂aszowa艂am kotleta z chlebem i mam to w du*ie :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nieje艣膰po18tej
Niezale偶nie od tego, o kt贸rej idziesz spa膰 to po 18tej nie jedz. To dobre rozwi膮zanie. A tu jeszcze kilka innych ciekawych uwag dotycz膮cych kontroli wagi cia艂a: http://www.msfera.pl/kontrola-wagi-ciala.html

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 erwrewrwer
"Kiedy艣 wa偶ylam 63 kilo , kiedy przestalam jesc po 18 w ciagu roku schudlam 10 kg. Ostatnio znow zaczelam jesc po 18 i znow przytylam 5 kilo. Jak to w koncu jest?" wg mnie musisz miec b. duza 艂atwosc odchudzania, skoro samo niejedzenie po 18 spowodowa艂o 偶e schud艂a艣... ja tego unikam, no i koncepcja sama zeby nie jesc po 18 jest totalnie durna, bo osoby co wstaja np jak ja o 15, musia艂yby jesc raz dziennie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gtjjbghg
magiczna godz 18 jest dla tych, kt贸rzy wieczorem s膮 ma艂o aktywni i tyle.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 owszem ze to dzia艂a
zale偶y o kt贸rej zaczynasz je艣c 1 posi艂ek poczytaj sobie w膮tek o diety 8godzin dziewczyny chudn膮 a jedz膮 w ci膮gu dnia wszystko. Ja kiedy艣 przez tydzie艅 jad艂am wg 1 fazy SB ale ko艅czy艂am jedzenie o 16 i schud艂am 3kg!! bez jojo

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
wieczorne podjadanie zle wp艂ywa na urode np twarzy to zaobserwowa艂am przez lata , odstawienie dosalania potraw czy niepotrzebnych cukr贸w , mniej mi臋sa wi臋cej lekkostrawnych potraw te偶 zmienia , samo zrzucenie wagi z 70 na 60kg przy wzro艣cie 170cm zmienia wizualnie o 10 lat

Udost臋pnij ten post