Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miki myszka

Znawcy Fejsbuka proszeni

Polecane posty

Gość miki myszka

Mam takie pytanie,bo wiem,że jest taka opcja 'zaproponuj znajomych' i czy dobrze rozumiem,ze jesli mi ktos zaproponuje znajomego to do mnie przychodzi to jako zaproszenie od niego?Czy moge wiedziec kto mi zapropnowal znajomych? Czy jesli akceptuje takie zaproszenie to wtedy do tej osoby wysylane jest tak jakby zaproszenie ode mnie? Niech mi to ktoś rozjaśni. I czy jak ktoś mi zaproponował znajomego,to ten znajomy wie,że został zaproponowany? :D Ale nakręciłam:D

Gość mam pytanie, mogę??
mogę zadać??

Gość miki myszka
odpowie ktos? nie wierzę,że nikt tu nie ma fb???

Gość znawca to ja nie jestem
NIE WIEEEE !!!!!

Gość w tym chodzi o to
ze ktos proponuje Ci znajomego, tylko proponuje - i wtedy mozesz tego kogos zaprosic (przez zaproponowanie ani Ty nie dostajesz zaproszenia od tego kogos, ani ten ktos nie odstaje zaproszenia od Ciebie). :)

Gość w tym chodzi o to
a w ogole to mozesz zablokowac te opcje, na zasadzie Tobie nikt nikogo nie proponuje i Ty nikomu nie bedziesz proponowana (ja tak zobilam, bo nie zyczylam sobie :o :P :D )

Gość miki myszka
Ale ja dalej nie rozmiem. Kiedyś miałam taką sytuację,że zaprosiła mnie taka dziewczyna-dostalam od niej normalne zaproszenie i zaakceptowałam. Potem rozmawiam z taką inną koleżanką i zgadałyśmy się o niej i mówię,ze mnie zaprosiła na fb,a ta koleżanka do mnie: wiem,bo sama Ci ją zaproponowałam.Czyli rozumiem,że ona wysłała jej propozycje-czy chce zaprosić (mnie) tą osobę i jesli ta osoba to akceptuje to do mnie wyslane jest automatycznie zaproszenie?

Gość popierame
a co to jest ten Fejsbuk

Gość znawca to ja nie jestem
alez to jest kurwa straszny problem :O idz spac srelu