Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy damy rade?

wyjezdzamy do w.b, czy damy rade?

Polecane posty

Gość czy damy rade?

On 32 lata ja 28 I dwojka dzieciatek 7 lat I 18 miesiecy drugir. On ma zapewniona prace w fabryce na 70 godz tyg , wiem ze to duuzo ale jego brat tak juz dwa lata prajcuje. Ja mam siedziec w domu I zajmowax sie dziecmi, mamy zarezerwowany tu bedrum flat za 550 mc plus 112 councyl tax. Pytanie, on zarobi jakies 330 f na reke. Ile benefitow dostaniemy na dzieci na dom I ja jako bezrobotna? I ile sie czeka na te benefity bomamy 2200 funtow na poczatek. Chcemy za to auto kupic tez jakies bo do pracy on ma 12 mil w jedna strone. Czy sa nadal kursy jezyka darmowe bo u nas to srednio z tym.jaka kartendo tel kupic od razu po przyjezdzie zeby tanio do polski dzwonic do dziadkowmi jakis internet tani Lecimy 3 kwietnia

Gość tysiac dolcufffffffff
jak przelcisz to rzowinom wam czerwony dywan na lotniski,i tam odrazu dostaniesz benefity!!!!!!!!!! nie musisz nawet pracowac bo po co..przeciez podatki placa inni.ty tylko masz tutaj siedziec i nic nie robic.

Gość pseudonim: puse pole
amasz szkole dla dziecka?? aa po co benfiy wazniejsze buhahahaa

Gość czy damy rade?
Tak szkola tam jest, chyba musza go przyjonc? Chodzilby z brata synem do klasy

Gość Nigdy w zyciu nie pobieralam
benefitow. Chyba robie blad ;) po co isc do pracy jak mozna dostac mieszkanie z council'u? Emigrujac do UK z mysla o dostaniu benefitow nie spieszcie sie do wyjazdu. Dosyc tu maja brytyjskich darmozjadow, polscy im niepotrzebni...

Gość Nigdy w zyciu nie pobieralam
"Przyjonc"? Skonczylas podstawowke? Jak dogadujesz sie tak samo w jezyku obcym jak i ojczystym to nie przyjma jego. Kurwa plebs.

Gość czy damy rade?
Nie plebs tylko dyslekcja

Gość taaaaaaaaaa
to provo idiotka ten sam temat wkleila na ogolnym i czeka z wywieszonym ozorem na odpowiedzi.

Gość a co tooooooo
Znaczy "wywieszony ozor"? Ale słownictwo...

Gość Mirraa
Wstyd jak tak można? zachowujesz się jak jak zwykła naciągaczka! Myślisz że wyłudzanie benefitów to coś dobrego? nawet o szkołę nie zapytałaś dla dziecka tylko o kasę. Idź i wstydź się co za bezczelna i nastwiona na kasę kobieta wstyd!

Gość czy damy rade?
Ale ja nic nie wyludzam, kazdemu tam sie nalezy a na ogolnym wiecej osob siedzi

Gość ozzz kur**a :D:D:D
a za co tobie sie nalezy?? za wyglad? za to ze tam przyjedziesz?? :D zebys sie nie rozczarowala kobieto,do tego dzieci ciagniesz za soba ,a nie wiesz nic o bozym swiecie .ehhh powodzenia zycze i zal troche dzieci zeby biedne sie tulaly po swiecie jak matka nie da rady wczesniej zaplanowac wszystkiego ,tylko liczy na benefity :D

Gość gdahgda
jezeli to prowo - to gratuluje, kilka osob juz sie wsieklo z samego rana :) jezeli to prawda... to wspolczuje dzieciom i mezowi takiej "kobiety zycia"

Gość my name is slim shady
zapytaj brata skoro juz tam pracuje, co do benefitow nie dostaniecie nic, no ewentualnie child benefit.

Gość damy rade???
Alez oczywisciemze dostaniemy tylko piszecie tak bo zazdroscicie

Gość hhdhdhd
dostaniecie co najwyzej po dupie