Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ,ssssmmms

sposoby na piekne wlosy

Polecane posty

Gość ,ssssmmms

znacie jakes?

Gość Karolinka33445550
Odżywka, odżywka i jeszcze raz odżywka. Rozczesywanie włosów po umyciu.Jeżeli masz suche włosy lub puszą się to nie szusz ich , same wyschną ,Suszarka bardzo szkodzi włosom. Jeżeli nie jest to konieczne , staraj się ograniczać z korzystania z prostownicy, lokówki, karbownicy

Gość gdges
olejki jeju wejdz na wizaz

Gość gdges
ja jem kupę :D

Gość gtjjbghg
nie czesze sie mokrych włosów!

Gość freddiska1
dlaczego się nie czesze ??

Gość gtjjbghg
bo jak sa mokre to czesąc je uszkadzasz łuski i sa podatniejsze na uszkodzenia lamia sie, fryzjer mi tak mowil :P

Gość freddiska1
właśnie się wygoglowałam i niestety zakaz rozczesywania mokrych włosów jest w 'mitach' :D twój fryzjer troche niezorientowany CHOCIAŻ z tego co wyczytałam należy je rozczesywać grzebieniem a nie szczotkami.

Gość gtjjbghg
no tak, jakas tam strona znaleziona w google to najrzetelniejsze źródło informacji :D

Gość Bartek ma zeza
genetyka,ja mam mocne włosy farbuję,czesze na mokro są zdrowe i mocne.

po occie smierdza niemilosiernie :/ najlepszy sposob to kosmetyki bez sls np alterra + olejek rycynowy i arganowy na wlosy, zadna odzywka nie da takich efektów

Gość ,ssssmmms
ja 2-3 razy w miesiacu robie maske z 2 lyzek nafty kosmetycznej ,pol soku cytrtny, łyzka olejku rycynowego i zoltko. mieszam ,nakladam na wlosy zawijam w folie spozywcza albo w duzy worek foliowy i na to recznik. trzymam nawet 2 godziny

Gość tak to widze
jak chcecie miec piekne wlosy ,to zaskocze was dziewczyny -----to myjcie we wlasnym moczu .....jest to moze prymitywne ale na 100% zaden szampon ani odrzywka nie ma z tym szans ..powodzenia

Gość ,ssssmmms
odŻwka chyba...ta i mocz juz leceeeeeee

Gość ,ssssmmms
w zasadzie zamiast wkładać worek foliowy na łeb możecie wsadzić głowę do śmietnika tylko to wymaga wprawy

Gość tak to widze
ja tez stosuje sperme chlopaka na wlosy. spuszcza mi sie na nie i je wmasowywuje i zostawiam na ok 30 minut splukuje i czekam na nastepna partie. troche szkoda bo nie polykam a to uwielbiam ale trzeba sie poswiecic zeby poprawic kondycje wlosa

Gość tak to widze
mocz mozna rozcienczac z woda ,bardzo latwo mozna zlikwidiowac jego zapach a pozatym ma takie skladniki odrzywcze ktorych nie ma szampon ani odrzywka ,moja mama ma 64 lat grama siwizny ,piekne dlugie wlosy do pasa ,lsniace ,mocne i puszyste kazdy sie dziwi jak w tym wieku mozna miec tak piekne wlosy jak myslicje czemu to zawdziecza ,a jak myslicje ludy polnocy a szczegulnie kobiety w czym myja swoje wlosy ,mocz ma takie skladniki o ktorych producenci szamponow i odrzywek moga tylko pomarzyc sprobojcje to sie przekonacje i jeszcze wazna sprawa nic was to nie kosztuje i dobre tez jest szare mydlo ,mama nie ma suszarki ,lokowek i innych bzdetow a to najbardziej niszczy wlosy ....

warzywa i owoce bo włosy to barometr zdrowia jak włosy sa piekne błyszczace to i ciało jest zdrowe tak samo jest i u kota czy kot niedorzywiony ma błyszczaca sierc

Gość nbkdb
Ja spróbuje z tym moczem.Co mi zależy. Słyszałam że jest również dobry na cere. Ja laminuję włosy od czasu do czasu

Gość tak to widze
spytalem sie mamy czym plucze sobie wlosy -po pierwsze nigdy nie uzywa szamponow ani odzywek tylko od lat ---bierze jajko i z tego robi delikatny szamponik do plukania -bialko ubija dodaje miodu i troche oleiku ,mozna tez dodac ziola i taki szamponik wystarcza jej przy tych wlosach na dwa mycia ,dziewczyny policzcie sobie ile to kosztuje a zapach moczu jezeli jest o ostrym nieprzyjemnym zapachu to swiadczy o chorobie twojego organizmu i lepiej sie isc przebadac ,naukowcy mocz przebadali i podobno nie ma zadnych rewelacyjnych skladnikow to dlaczego zolnierze polewali sobie rany moczem i rany blyskawicznie sie leczyly ,a urynoterapia nie jedna osobe wyleczyla a moze mocz zaawiera tajemnjiczy skladnik X ktorego nie mozna wykryc zadna analiza a dziala zbawiennie na organizm czlowieka ,jak myslicje dlaczego VIOLETTA VILLAS miala takie piekne wlosy ?

Gość knkn
up