Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smakija!!!!!!!!

terapia wstrzasowa dla faceta

Polecane posty

Gość ona30...
Ale tak na logikę, pomyśl sobie chcesz być z kimś na niby? Bo ja nie bardzo jak mam być z nim i mam być nie szczęśliwa to wole zachować swój honor, bo wiem, ze jesli facetowi zależy to zrobi duzo żeby kobiet odzyskać, a jeśli nie to wolę poczekać na takiego który będzie chciał być na maksa ze mną

Gość smakija!!!!!!!!
kurcze nie wyswietla mi wiadomosci! z tad te znaki!:)

Gość smakija!!!!!!!!
wiesz co ? zgadzam sie z Toba w 100%, czesto sobie wlasnie tak to tlumacze, zwlaszcza ze to zawsze ja mam przewage:P tzn mialam! To bylo tak ze poczatkowo on za mna byl tak na maxa, tzn nie tak poczatkowo bo przez 2 lata, kiedy to ja mialam humorki, olewka itd, byl na kazde moje zawolanie, zakchany po uszy - zatracony. Pozniej z powodu klorni zostawilam go, byl szalenie zazdrosny - nie do opisania. Kilka razy co prawdda "konczylismy" ten zwiazek ale albo na kilka h albo na max dzien. Zawsze wszystko sie ukladalo, po ost klotni jednak on stal sie dziwny, olewajacy, za to mi zaczelo zaalezeec dopiero wtedy :/. Utrzymywal sie taki stan z 2 mies, pozniej nasz kontakt sie polepszyl(mimo ze nie zerwalismy kontaktu od rrozstania w ogole), zaczal byl "kochanszy", wiecej pisal, dzwonil. Ja zaczelam byc niedostepna i teraz on mowi ze chce tylko mnie, ale jakos szalenie sie nie stara wiec mysle sobie wlasnie ze dopoki nie bedzie taki jak dawniej - to tyle..

Gość smakija!!!!!!!!
ja mowie ze nie chce juz z nim byc. Chce go tym zmobilizowac - jesli zechce to gory przeniesie by mnie odzyskac.

Gość ona30...
dokładnie Smakija, jak zechce to naprawdę wiele zrobi a Ty nie rób już nic, układaj sobie życie tak jak by go nie było

Gość obojętnośc jest skuteczna
uciąć wszelkie,pozorne kontakty jak mu zależy ,zrobi wszystko by je odnowić przyjmie wszystkie postawione warunki sprawdzone na 1000%

Gość ona30...
obojętność napisz swoje doświadczenie w tej sprawie, opisz może swoją historię

Gość smakija!!!!!!!
tak zrobie:)