Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jaaa mkkkkkkkk

co o tym myśleć???

Polecane posty

Gość taka jaaa mkkkkkkkk

1.03 kochalam sie z facetem, miałam CHYBA wtedy dni plodne, pisze chyba bo nie mam jakiegos stalego cyklu. Ale w kazdym badz razie bylo w okolicach dni ploodnych. Kochalismy sie w gumce, troche bez gumki ale wytrysk był na brzuch. Po stodunku jakies 4 dni zauwazylam duzo serowatych bialych grudek w pochwie po i bolaly mnie sutki po 3, 4 dniach przeszło.. czy to moze byc ciaza? nie piszcie zebym zrobila test bo narazie nie mam takiej moliwosci ale co o tym sadzicie?

Gość olka116
Hej! Teoretycznie pelny stosunek w dni plodne daja 30% szans na zajscie w ciaze. Ale jak wiadomo roznie to moze byc. Nie ma reguly. Ja zaszlam w dni nieplodne przy stosowaniu tabletek :D. Nie mozna jednoznacznie kierowac sie kalendarzykiem, bo kazdy cykl moze byc inny. A sluz nie powinien o niczym swiadczyc. Jesli "serowaty" to moze wtedy wlasnie mialas dni plodne i owulacje? Tzn. 1-szym. Mozesz tez zrobic badanie beta HCG, bo wtedy masz 100%-owe potwierdzenie lub ...test ;). Skoro jest juz 21.03. to mozesz juz wykonac. Badanie beta HCG kosztuje 30-40 zl, ale przynajmniej bedziesz spokojna. Czasami w czasie owulacji moga pobolewac piersi... Poza tym 4 dni to za krotki czas na jakies objawy. Po 7, a juz na pewno 10 mozna dopiero cos zauwazyc. Chociaz czytalam, ze niektore kobiety na drugi dzien cos juz czuly ;). Moze to wynikac tez z podswiadomosci i stresu. A poza tym kazda miesiaczka moze byc inna i inne objawy moga jej towarzyszyc. A kiedy mialas okres?

Gość olka116
* tzn. po 1-szym

Gość taka jaaa mkkkkkkkk
okres mialam 17.02, cykl trwa u mnie roznie, 30, 31 dni... bardzo mnie wystraszyla ilosc tego serowatego sluzu jakies 2 tygodnie temu :( dzis mam juz taki bezbarwny, klejący się ... nie wiem czy to prawidlowo? nie jestem gotowa na ciaze i bardzo sie boje ;/

Gość taka jaaa mkkkkkkkk
niech ktos sie jeszcze wypowie :(

Gość taka jaaa mkkkkkkkk
jak bylyscie w ciazy mialyscie podobnie z tym sluzem? ze na poczatku kilka dni po stosunku mieliscie duuuzo grudkowato-serowatego sluzu, po kilku dniach minelo a dzis mam taki bezbarwny, klejacy... i rwie mnie w podbrzuszu. :(

Gość taka jaaa mkkkkkkkk
ehhh nikt sie nie chce wypowiedziec :(

Gość olka116
ciagnacy zapowiada miesiaczke. Przynajmniej tak powinno byc.

Gość olka116
Czasami z powodu stresu moze tez opoznic sie i objawy moga byc podobne. Moze sproboj zrobic ten test beta HCG? W szpitalu zrobisz za darmo jak ich troche pobajerujesz :).

Gość taka jaaa mkkkkkkkk
poczekam jeszcze z kilka dni Olu... strasznie sie boje tego testu... w ogole po nocach nic nie robie tylko siedze i czytam fora i coraz bardziej sie zalamuje :( czekam na ten okres jak na zbawienie!!!

Gość kingusialove
może lepiej sie zbadaj?? czy czegoś nie złapałaś bo serowate grudki jakoś z ciąża mi się nie kojarzą-przynajmniej u mnie nie występowały....

Gość taka jaaa mkkkkkkkk
ale te grudki mialam przez jakies 3,4 dni i przeszło.. juz ich nie ma... a naczytalam sie ze to niby pierwszy objaw ciazy. a teraz mam sluzu mniej i jest taki lepiący się...