Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Agonia36

piorunujaca bolesne miesiaczki

Polecane posty

zyc sie nie chce !!! co miesiac drapie sie po scianach jak bym bole porodowe trzeciej fazy przezywala , tabletki lykam jak groszki, dzisiaj nie spie od 5 rano i po zazyciu kilku tabletek powoli powoli jestem w stanie usiasc i nie gryzc z bolu podomki, czy to ku.....wa normalne lekarz mi kiedys powiedzial ze po pierwszym dziecku przejdzie , jestem mama 2 i jest coraz gorzej!

Gość mami-016
Ktoś tu wczoraj założył taki wątek. Ja polecam olejek z wiesiołka dwuletniego. Na początku zmniejszysz dawkę leków przeciwbólowych a z kolejną miesiączką, nawet nie będziesz wiedziała, że ją masz:). Działa też na skórę, włosy, serce i cholesterol. Jeśłi jesteś zainteresowana kupnem, napisz mami-016@gazeta.pl

olejek z wiesiolka ? to sie pije czy wciera :) moze sprobuje narazie wyglada to tak ze wstalam o 5 a dopiero teraz pozadnej dawce lekow jestem w stanie ubrac sie i wyjsc do pracy ( powinnam to zrobic godzine temu)

Gość mami-016
To jest w żelowych kapsułkach, więc łykasz. A np. jeśli chcesz zastosować na suchą skórę, to przekłuwasz kapsułkę i smarujesz twarz. Ja łykam i czasem też smaruję. Teraz dostałam pierwszą miesiączkę po ciąży i zero bólu, nawet mnie zaskoczyła, bo żadnego pobolewania nawet nie czułam. Natomiast moja kuzynka brała przeciwbólowe garściami i była zachwycona jak po pierwszym miesiącu łykania wiesiołka żażywała tylko 1 tbl przeciwbólowych dziennie. Też ją na to namówiłam, bo mi jej było cholernie żal, że taka poskręcana w domu przez 3 dni co miesiąc siedzi.