Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

monika2407

zdrada męża

Polecane posty

Gość nie zgadzam się
wywal za drzwi, a co ty chcesz zrobić?zdradził raz to i zdradzi następny!

Gość bez stresowe wychowanie
jezeli slub koscielny to tylk separacja

Gość 012000
Dlaczego Cię zdradził?

Gość nie zgadzam się
to pozwolisz się w ten sposób traktować? Ile masz lat?

Gość bez stresowe wychowanie
przychodzi curka do matki i sie zali maz mnie zdradza matka sie pyta czy uprawialiscie sex przedmałzenski . tak to matka odpowiada to teraz maż za swoje

mam 29 lat. przekreślił 3 lata naszego małżęństwa. a dlaczego mnie zdradził? nie wiem, on też nie umie mi tego wytłumaczyć, albo się boi.

Gość nie zgadzam się
Jesteś młoda, ułozysz sobie jeszcze życie. Dziewczyno szkoda Twojego czasu... Wiem że to trudne ale wierz mi że mam to za sobą. I nie żałuję. Jestem póki co w "luźnym związku" i jest mi baaaardzo dobrze.

Zdrady zawsze były i będą. Nie wiadomo tylko czy był to jednorazowy "wypadek" czy zrobił to z premedytacją. Nie ma jasnej odpowiedzi co powinnaś teraz zrobić, przebaczyć czy go wywalić. To Twoje życie i Ty będziesz ponosiła skutki swojej decyzji.

Gość też go zdradź
będziecie kwita i zaczniecie od początku

Gość nie zgadzam się
nie ma czegoś takiego jak "jednorazowy wyskok" Zdradził raz to będzie i kolejny.

Gość lokra
Jest cos takiego jak "jednorazowy wyskok". Rzadko, ale jest. Wszystko zależy od człowieka. Jesli zrobił to pod wpływem chwili to jest szansa, ze już czegoś takiego nie zrobi ponownie.

Zdrady zawsze były i będą. Nie wiadomo tylko czy był to jednorazowy "wypadek" czy zrobił to z premedytacją. Nie ma jasnej odpowiedzi co powinnaś teraz zrobić, przebaczyć czy go wywalić. To Twoje życie i Ty będziesz ponosiła skutki swojej decyzji.

z jednej strony chciałabym z nim zostać i wybaczyć, ale z drugiej wiem , że jeśli raz mu wybaczę to znowu mnie okłamie i zdradzi.

Gość taki a taki
zostaw go

Jeśli ty nisko sie cenisz to on tez cie nisko ceni. Weź sprawe w swoje rece, chcesz byc z kims komu nie mozesz zaufac? Ceń sie !Szanuj

wszystko wyszło przez przypadek, jak on mógł ? odkąd się dowiedziałam mija 4 dzień. już nie płaczę bo nie mam łez, i powiedziałam mu, że już ich nie zobaczy u mnie. na początku mnie przepraszał, a teraz mówi, że nie wie, czego chce, takie bla, bla. Myślę, że jakbym się nie dowiedziała to ciągnąłby to dalej i tamta ... albo by go zostawiła albo on by mnie zostawil, ja naprawdę na coś takiego nie zasłużyłam, starałam się tak bardzo, a tu wszystko na nic. nikomu już chyba nigdy nie zaufam...

może wyjdę na zarozumiałą i zimną sukę, ale znam swoją wartość . on nie zrobił mi żadnej łaski, żeniąc się ze mną.

powiedziała mu, żeby się wynosil, ale on tego nie robi. myślę, że się zastanawia, co ma robić. powiedziałam mu, że ja już podjęłam decyzję i to koniec! już nigdy nie byłoby jak dawniej. cięzko mi jest tak strasznie mi źle...

Gość rozumiem cię
mój po 30-latach małżeństwa wskoczył do łoża starszej pani....,,wybaczyłam" mu, ale ,,ściana między nami..."...I tak już zostanie na wieki.Może powinnam go też pogonić? Hmmm

Gość nie zgadzam się
Bo myśli że nie mówisz serio. Wrzuć jego rzeczy do torby i wystaw przed drzwi. Naprawdę to jest jedyny sposób, z twoich wypowiedzi widać że brak ci konsekwencji i masz bardzo niską samoocenę.

Gość bigdream
zdradził cię bo nie znaczysz juz dla niego tyle ile powinna znaczyc zona. wyrzuc jego lachamny za drzwi i dodaj kopniaka ode mnie!!