Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiemdlaczego

pomalowane sciany,lekki dotyk i plamy

Polecane posty

Gość niewiemdlaczego

Witam.moze tutaj ktos mi pomoze albo poda chociaz przyczyne.Otoz tydzien temu malarz malowal mi mieszkanie.Kupilam farby dekoral fashion eva minge.Wszystko wporzadku ale jak dotkne sciane opuszkiem palca,otre sie delikatnie to zostaja albo jasne smugi albo plamy jakby tluste!!a przeciez to swiezo malowane sciany..A nie da sie zyc,zeby omijac sciany z daleka chociaz i tak bardzo uwazamy..Co moze byc przyczyna?Nigdy sie z takim czyms nie spotkalam..Zla farba?A moze problem tkwi w scianach?Minal tydzien a moje sciany wygladaja tak jakby dopiero co mialy byc malowane a wydalam tyle pieniedzy..........

a malarz na pewno pomalowal ta farba pokoj ktora kupilas? a moze chcial zaoszczedzic i wlal jakiejs innej? a widocznie ta inna zle sie laczy z twoja farba...kiedys zeby oszukac klienta malarze dodawali chyba kredy i mleka....ale to bylo w czasach zamierzchlych...

Gość niewiemdlaczego
wlasnie nie.malowal ta farba ktora kupilam i nawet jej nie rozrabial z woda.wiem bo bylam caly czas w domu i widzialam co robi...jestem zalamana.tyle pieniedzy i wyglada jakbym musiala malowac na nowo....

Gość judas
Serwis Klienta: tel.: 800 11 33 11 e-mail: serwis.klienta@ppg.com po prostu zadzwoń i spytaj producenta farby o co chodzi nr powyżej http://www.dekoral.pl/kontakt