Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamaaaaanaaaaaa

załamana jestem....

Polecane posty

Gość zalamaaaaanaaaaaa

Witam! Bardzo, bardzo proszę o pomoc! 17 lutego dostałam ostatnią miesiączke, cykl trwa mniej wiecej z 31 dni, mam nieregularny... 1.03 kochałam się z factem w zabezpieczeniu, a chwilowo bez, lecz wytrysku nie było we mnie tylko na zewnątrz. Kilka dni po stosunku miałam bardzo dużo takiego grudkowatego słuzu (twarożkowego) po 3,4 dniach zniknął. Dziś jeszcze nie mam okresu. Teraz w pochwie mam troszke mokro, sluz jest raczej przezroczysty, boli mnie podbrzusze. Czy to mozliwe ze jestem w ciazy? czy moze tak sie dzieje przed okresem? strasznie sie zamartwiam a test moge zrobic dopiero w sobote...prosze powiedcie co o tym myslicie???

Gość zalamaaaaanaaaaaa
jest tu kto??

Gość ile eazy jeszcze
Ile razy jeszcze będziesz sie pytac i zaladac nowy temat

Gość dedededede
też czasem przed okresem mam taki śluz i pobolewa mnie podbrzusze, więc nie panikuj

Gość miti
Młoda co się będziesz martwiła? Nie lepiej pójść i za 8zeta kupić test ciążowy? Objawy masz jak przed dostaniem miesiączki ale upewnij się w Rosmanie testy są tanie :)

Gość zalamaaaaanaaaaaa
a ta duza ilosc tego grudkowatego? :( w ogole stracilam apetyt i juz nic nie jem :( tak sie martwie

Gość zalamaaaaanaaaaaa
miti, taki mam zamiar ale w miescie bede dopiero w sobote chyba... wczesniej nie mam mozliwosci... a ze strachu juz umieram :(

Gość dedededede
po drugie jak można być takim debilem, chwila przyjemności by potem martwic się tydzień, lub dwa, PORAŻKA 😴 ja w życiu nie współżyłam bez zabezpieczenia, dopóki nie doszliśmy do wniosku, że chcemy mieć dziecko.

Gość zalamaaaaanaaaaaa
nawet nie wiesz jak teraz zaluje! gdybym tylko mogla cofnac czas... no ale stalo sie :( ale nie wytrysnal we mnie..

Gość zalamaaaaanaaaaaa
niech ktos sie wypowie... co znaczyla ta duza ilosc grudkowatwgo sluzu kilka dni po stosunku?

Gość Noaliyah
taki sluz raczej nie jest zdrowy wiec radze przejsc sie do ginekologa i to zbadac

Gość SWSEDFTGYH
FACET CIE CZYMS ZARAZIL :O A TY PODEJRZEWASZ CIĄŻE GRATULUJĘ

Gość zalamaaaaanaaaaaa
ale juz nie mam takiego... mialam go 3 dni po stosunku i trwal tez jakos 3 dni. i zastanawiam sie czy to nie byl pierwszy objaw ciazy.

Gość zalamaaaaanaaaaaa
miał ktoś w ciazy na samym poczatku ta grudkowata wydzieline?

Gość maaaaamusia
tak ja mialam taki sluz za 6 dni mam termin porodu :)

Gość zalamaaaaanaaaaaa
a mozesz cos wiecej opowiedziec? kiedy mialas taki sluz i ile to u ciebie trwało? :(

Gość maaaaamusia
od poczatku ciazu i trwalo mniej wiecej do 3 4, -go miesiaca ale z przerwami nie raz nie mialam na przyklad przez tydzien wcale a pozniej znow taki jakby twarog (sorry za porownanie.) poza tym klucie jajnikow mocne szczegolnie przy wstawaniu i siadaniu albo jak sie smialam A teraz czytaj uwaznie. To ze ja tak mialam nie oznacza ze Ty musisz miec tak samo. Taki sluz moze tez oznaczac jakies grzybiczne zapalenie ktore na przyklad samo Ci przeszlo. Wiem ze myslisz o tym ale nie martw sie na zapas kazdy organizm jest inny

Gość zalamaaaaanaaaaaa
boże ja tu poprostu umieram! od wczoraj prawie nic nie jem, bo mam w glowie tylko jedno- ciąże :( wystraszylam sie tego sluzu bo bylo tych grudek naprawde bardzo duzo ale do dzisiaj go nie ma... teraz wlasnie mam klucie w jajnikach i podbrzuszu :((((((

Gość zalamaaaaanaaaaaa
:(

Gość jola19
beta z krwi rozwieje wątpliwości

Gość karolinicia
ooo jak fajnie. tez mialam ostatnia @ 17.02 i cykle 31dniowe :D i tez okresu nie mam :/

Gość zalamaaaaanaaaaaa
karolincia, nie wiem czy tak fajnie...;/ a kochalas sie w czasie dni plodnych z facetem? bo ja tak

Gość zalamaaaaanaaaaaa
jeeeeeeeeej!!!!!!!!!!!!!!! zrobilam test, jedna kreska! a zaraz po tym dostalam okres!!!!! tak się ciesze juhuuuuuu!!!!!!!!!!!

Gość bialamasajka
Jak chcecie się kochać bez zabezpieczenia to tylko w dni niepłodne...sama mozesz się nauczyć je wyznaczać, pamietaj by jednak nie korzystać z kalendarzyka. Ja metody naturalne stosuję od ponad roku, korzystam z Cyclotestu, więc wiem, że są skuteczne

Gość jola19
a czy beta z krwi 40 dni po " niebezpiecznym" stosunku jest wiarygodna? wyszło mi

Gość jola19
wyszło < 0,1 mlU/ml

Gość kokokokoko
a ja mialam takie same objawy jak autorka, duzo grudkowatej wydzieliny kilka dni po stosunku, bole brzucha tak jak na okres, dzis zrobilam test i pokazala sie jedna kreska a zaraz po tym myslalam ze dostalam okres a okazalo sie ze to tylko jakies plamienia... ktos wie skad te plamienia??