Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

A 53 k

pogadanki samotnych po 50

Polecane posty

Gość gość
wygląda na to, że topik umarł, a szkoda bo wydawał się interesujący ;(

Gość gość
Witajcie dziewczyny. Pozdrawiam serdecznie po małej przerwie. :) Nic szczególnego się nie działo. Specjalne pozdrowienia dla Samotnej... :) Te dylematy o facetach będziemy miały wiecznie :), chyba, że któraś z nas jednak trafi na kogoś pewnego i wartościowego. Mężczyznom w naszym wieku nie chce się już za bardzo wysilać i starać się o dobry, stały związek. Pozostaje albo godzić się na jakieś luźne związki albo dać sobie w ogóle spokój. Witam Julę i alę.... A 53k

Gość gość
Dziewczyny jestem ale nie mogę się zalogować, zapomniałam hasła, już mi nie podpowiada, coś się tu zmieniło a ja nie ogarniam co. :) Pozdrawiam. A.

Gość gość
Pozdrowionka :) Hej, dziewczyny, zaglądacie tu jeszcze ? A k 53

Gość gość
Hej. Mam za moment 50 ale też pragnienie cieszenia się życiem. Nie wiem jeszcze jak to zrobić . Straciłam sporo lat na marazm i nie chcę tak dalej. Może ktoś? Pozdrawiam

Gość gość
Anielinka nie obraź się ale jakaś stara tak żeś głupia.

Gość robik33
Porządnym portalem z takimi ogłoszeniami typowo towarzyskimi jest strona www.diskret.pl . Nie zdzierają dużo za prowadzenie konta, ludzie tutaj są raczej na poziomie...bez usług pań profesjonalistek, jak to bywa gdzie indziej. Także można poznać wartościowe osoby.

Gość gość
też jestem samotna już parę ładnych lat, odchowałam dzieci ,kupiłam mieszkanko w którym jestem sama, nie mówię że nikt o mnie niepamięta ale to nie jest to samo.Czasami myśle że niestety już tylko zostalo mi być babcią ,ale serce mówi co innego.Jestem spokojną ale bardzo kontaktową osobą, teraz wiem ze lubię życie i ludzi.

czesć wam dziewczyny mam sposób tybetański jakby któras chciała męża znaleść albo chlopaka sposób działa. należy znaleść jakąść staruszkę ale nie z rodziny i ja odwiedzać raz w tygoniu , może być tez z domu opieki oraz jesli znajdzie sie jakaś dziewczyna i bedzie potrzebowała chlopaka prosze postarać sie jej tez pomóc tak jak ja teraz to wam robie sposób jest pewny facet do was sam przyjdzie. To stara pradawna tybetańska metoda powodzenia

Gość gość 5
No tak w pewnym momencie w wirze pracy rodziny wychowywania dzieci człowiek oddala się od znajomych z lat młodości a potem jest sam a dzieci maja juz swoje rodziny i tak to wygląda

Gość gość
Metoda ma pewne uzasadnienie ale jej realizacja to raczej śmieszne podejście.

Gość gość
No nie wiem nie wiem opiekowanie się osobami starszymi to raczej z serca a nie dla określonego celu. Myślę że po 50 to już rw zależności od energii osoby, i tego jakie ma sie podejście do ludzi. Ja wierzę w opatrzność ono zawsze podsunie to co jeszcze ma nam sie zdażyć w życiu i to żadne tybetańskie metody nie zmienią. A z tym że kontakt z ludzmi zmienia wszystko w życiu to na pewno jest prawdą. Nawet to że piszemy z soba to już jest radość że ktoś czyta i nam odpowiada Cześć dziewczyny do nastepnego razu a tu juz niedługo weekend

Gość gość
No tak żadne tam randki do pogadania tylko rklama sextelefonu za kasę tak mi sie wydaje a to nie o to chodzi, no ale wszędzie mozna się zareklamować już słyszę te rozmowy na wysokim poziomie

Gość gość
Ha ha to podpucha i wyciągalnia kasy.

Gość gość
Mam ponad 60 lat , przeleciałem wiele portali randkowych i wszystko do niczego. Jestem wdowcem od dawna , i chciałem tylko znaleźć kobietę która tak jak ja jeszcze potrzebuje seksu . Bez owijania kręcenia , chcę dać komuś przyjemność i ja też chcę rozładowania . Czy naprawdę niema kobiety która jeszcze potrzebuje faceta. Jestem zadbanym czystym człowiekiem , mimo że wdowcem , po za tym nie palę , jestem wrogiem alkoholu piwa od zawsze.Pochodzę z miasta targowego , gdyby pani miała ochotę nawiązać zemną kontakt proszę podać jakieś dane a odpiszę.