Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamanyyyy

Zgwalcila mnie dziewczyna podczas snu

Polecane posty

Gość zalamanyyyy

Witam, Mam 30lat, narzeczoną własną firmę pojechałem z kolegą na studia do innej miejscowości na weekend. Popiliśmy bardzo ostro namawial mnie na impreze ale odmowilem wiec poszedl sam,a ja poszedlem spac. W srodku nocy nagle sie obudzilem i zobaczylem ze "jezdzi" po mnie jakas 16-17 letnia dziewczyna, a kolega robi "to" z jakas malolata obok na lozku nagle wytrysnalem w niej i odrazu zasnalem bo bylem ostro napity. Pierw myslalem ze to sen ale jak sie obudzilem to te dwie dziewczyny spaly obok nas zrobilem awanture, a ci sie zemnie smiali. Okazalo sie ze kumpel sprowadzil jakies 2 laski do pokoju i robili to jak ja spalem. Szybko sie spakowalem wkurzony i pojechalem do domu. Opier. kolege przez tel. i sprawa ucichla na 2 tyg. Potem dostalem jakis dziwny telefon, czy to ja jestem filip z miejscowosci takiej i takiej. Ja mowie ze nie bo dane sie nie zgadzaly, a ta laska przez tel. mowi "nie rob jaj 2 tyg. temu bzykalismy sie 3razy jestem w ciazy". Ja mowie ze to nie ja, "a to ty jestes ten drugi nie martw sie kolezanka nie jest w ciazy". Tamta laska chce odemnie nr tel. do kolegi ale jej nie dalem co mam teraz zrobic mam wyrzuty sumienia wobec mojej narzeczonej, telefon jest na karte, laska nie zna moich danych i nie ma mozliwosci ich poznac nie wiem skad wziela moj nr tel. pomocy.

Gość Niebieska111111
juz minelo troche czasu, dziwie sie, ze nikt nie odpowiedzial. to co Ci sie przytrafilo jest okropne!!!

Gość gość
I ty jeszcze narzekasz???

Gość gość
zadzwoń na policje

Gość gość
Opowiedz o tym narzeczonej żadnych tajemnic!

Gość gość
zbadaj się pewnie masz hiva, albo w najlepszym wypadku syfa

Gość gość
Ale nr, co za czasy nastały. Teraz te małolaty mają pustostany w głowach. Nie znam się, ale 2 tygodnie po stosunku to chyba za mało na rozpoznanie ciązy? Tak mi się wydaje, ale mogę się mylić. Zyczę Ci szczęśliwego rozwiązania tej całej sytuacji. Może warto byłoby pogadać z narzeczoną?

Gość gość
zmien numer i sie nie przejmuj... nie twoj problem :D kumplowi pogratuluj