Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie jestem modelką

Oglądacie top model?

Polecane posty

Gość nie jestem modelką

Niby głupi program ale jest kilka ładnych dziewczyn, którym kibicuję... Niektóre sesje i wyzwania są interesujące, chociaż w niektórych momentach mam wrażenie że poniżają te dziewczyny. Ale w środy wieczorem nie ma nic ciekawszego w telewizji a że kiedyś marzyłam o pracy modelki to teraz oglądam sobie jak to jest. Takie jedno głupie pytanie: Byłyście (albo jakaś z waszych koleżanek) na takim castingu? Jestem ciekawa czym jurorzy się kierują kiedy wybierają te 40 najlepszych bo na castingi pewnie przychodzi tysiąc dziewczyn a szczerze powiedzawszy nie sądziłam że wybiorę Zuzę (tą z ohydnym kolczykiem w nosie) albo Anię (jej blizna na policzku jest jednak dość widoczna).

Gość nie jestem modelką
Nikt nie ogląda? :o

Gość nie jestem modelką
*wybiorą miało być

Gość Karolkaaaapopo
Ja oglądam Top Model :) Dokładnie ale Ania pomimo blizny jest dość ładna.

Gość Jsjei
Tylko debile to ogladaja

Gość nie jestem modelką
Też uważam że Ania jest ładna, ale jednak ta blizna chyba będzie jej trochę przeszkadzać w przejściu do finału... Najbardziej wkurza mnie Marcela bo jest pyskatą skandalistką według mnie. Muszę jednak przyznać, że ma rozpoznawalną twarz, ale najładniejsza nie jest. :)

Gość nie jestem modelką
Jsjei - dlaczego tak uważasz? To program rozrywkowy, a nie zmuszający do głębszych przemyśleń ;)

Gość prawictwo pospolite191
nie oglądam telewizji .

Gość Karolkaaaapopo
Dokładnie ja oglądam ten program, bo i tak nic ciekawszego nie ma w środy wieczorem w Tv. Popieram twoje zdanie , że Ani będzie ciężko do finału z tą blizną .

Gość prawictwo pospolite191
poza tym w jury siedzą jakies pasztety . Najbrzydsza modelka świata i panna ze sztucznym biustem ..

Gość tarararaa
Hej! Moim skromnym zdaniem,właśnie Ania,dziewczyna z blizna powinna wygrać ten program,to,że ma blizne, jeszcze jej nie skreśla,moim zdaniem właśnie może taka dziewczyna mieć dużo propozycji na sesje zdjeciowe,tematyka może być różnie,a fotograf -dobry fotograf jeszcze właśnie wykorzysta te jej blizne jako atut. Moim zdaniem piekna kobieta z niej;)

Nie przesadzaj tę z blizną po o wzięli żeby trochę dramatu było,zwiększa się oglądalność bo ludzie lubią dramaty.Tak samo jak wzięli Marcelinę i Bałona w zeszłej edycji żeby popłakały sobie.Odnoszę dziwne wrażenie że w Polsce im większa patologia tym oglądalność większa.

Gość Świadek Jehowa
Wiadomo już, że Marcela zajdzie daleko, podobno aż do finału czy jakoś tak blisko tego, dziewczyna z blizną odpadnie bo jest za niska, taka blondynka ładna co wczoraj zjeżdżała pierwsza też będzie długo A ta która mówiła, że poleje sie krew to Dżona ją wywali za tydzień :)

Moja przyjaciółka przeszła do 40 i dalej też. Ale nie wolno jej mówić, więc muszę oglądać. Ale ona od dawna pracuje jego fotomodelka, jest znakomita w tym. I dlatego wierzę, że daleko zaszła.

Gość Oszto242242
ładne są Marcela i Ania z blizną. A nie podobają mi się te z dziwnymi twarzami jak ta o ,, tatarskiej urodzie" jak to Wolinski określił i jeszcze taka dziwna blondynka chyba Tamara czy jakoś tak z tym wysokim czołem i jesczze pare dziwacznych by sie znalazło

Gość Świadek Jehowa
ta "Chinka" i ta jeszcze jedna taka brzydka która mówi, że jest oryginalna mnie obrzydzają :o

Gość Świadek Jehowa
a Marcela jest wg mnie ok ;) lubię takie "sukowate" laski bo sama taka jestem :P

Gość hdhss
Ale to nie wybory miss,modelka musi byc charakterystyczna,fotogeniczna i umiec dobrze chodzic,a nie ladna!

Gość hdhss
:)

Gość Świadek Jehowa
tak, ale one mają zblazowane ryje :o odrzucające wręcz

Gość Oszto242242
http://www.google.pl/imgres?imgurl=http://digart.img.digart.pl/data/img/vol5/26/82/miniaturki400/6898045.jpg&imgrefurl=http://www.123people.pl/s/joanna%2Bzaremska&h=550&w=368&sz=18&tbnid=L4DnqqC2qM_BUM:&tbnh=90&tbnw=60&zoom=1&usg=__YA2LWVnBpy_E1SwugUn5Mbcr1rA=&docid=tGDwA59OCbLTnM&hl=pl&sa=X&ei=AThLUYDNAojDtQadn4CQAg&ved=0CDsQ9QEwBA&dur=1135 O tą mi wlaśnie chodzi... Przecież ona jest brzydka .. może ja mam taki gust ,ale kompletnie mi sie nie podoba

Gość nie jestem modelką
Miałam trochę rzeczy do zrobienia, teraz mam wolną chwilę więc podnoszę wątek. Pod koniec zeszłego odcinka widziałam jak Joanna Krupa wywaliła tą blondynkę co nie współpracowała z Marcelą i coś tam na nią nagadała, kojarzy ktoś może jak ona się nazywała? A co do tej dziewczyny z tatarską urodą, to dla mnie ona jest średnio ładna, niektóre blondynki mają fotogeniczne twarze, a niektóre wyglądają dość przeciętnie. Przypomniała mi się że jakaś taka trochę nieśmiała blondynka mówiła że nikt nie lubi Marceli ale według niej ona jest sympatyczna i wcale nie jest zadziorna i prowokatorska. :D Jak dla mnie Marcela zrobi wszystko dla wygranej i jak już się z kimś zaprzyjazni to tylko dla jakichś swoich korzyści. Ostatnio się dowiedziałam że kilka z tych dziewczyn robiło karierę jako modelki, myślałam że do top model biorą amatorki, a okazuje się że niektóre już mają spore doświadczenie...

mnie ten pseudo dramat z blizną rozśmieszył jak oglądała odcinek castingowy... no sorki ale laska dostała kuflem w twarz (na pewno nie za darmo) i od razu wielki dramat... rozczula się nad sobą jakby miała faktycznie zmasakrowana tą śliczną buźkę... Pojechała na tej historii na castingu, rozczulała się nad sobą w ostatnim odcinku że czuje się gorsza bo ma bliznę... że niby tak w siebie nie wierzy, skoro tak to skąd się tam wzięła? Bo gdyby faktycznie była taka "ofiarą" to by siedziała w domu pod kocem :P Nie zdziwie się jak zajdzie daleko dzięki tej bliźnie (daleko w kontekscie programu nie kariery) bo mi przypomina chociażby biedulkę Papierską... taka była nieśmiała, skrzywdzona, zahukana :P Polubiłam tę czarnulkę, co jej na castingu powiedzieli że wygląda jak z rodziny Adamsów... Zdaje sobie sprawę z tego że jej nie lubią i mówi że ma to gdzieś bo nie po to tam przyszła żeby ją lubili... Zastanawia mnie tylko na ile jest to scenariusz :)

Gość sasza gerj
no to własnie ta Marcela, co miała rzęsy doklejone, zjebali ją ale ją wzieli czytałam na pudelku jak jakaś koleżanka pisała o Marceli, ze jak rok temu facet ja zdradzał to taka cwana nie była :d

sasza gerj, no mało która jest cwana jak dostaje po dupie:P Mimo wszystko wolę taką "sucz" niż te bidulki ze swoimi porażającymi dramatami "zawsze byłam szara myszką", "urodziłam się chłopcem", "nie mogłam jesć bo mnie chłopak zostawił", "byłam kiedyś gruba a teraz ciesze się ze jestem taka piękna", "mama mi umarła", "zawsze byłam inna" itd... dla mnie opowiadanie tych historyjek na potrzeby programu jest po prostu żałosnym posunięciem... i ta dramatyczna muzyka w tle i płacząca Dżoana i miliony chuteczek idą w ruch w Polskich domach... ale jak się dramat na prawdę dzieje np u sąsiada to nikt nie płacze i nikt nie widzi bo przecie tam nie ma kamer, Pierogów, Dżoan i tysiów-pysiów :)

Gość nie jestem modelką
Z tą blizną to skoro jej jakaś dziewczyna walnęła kuflem twarz to może faktycznie sobie czymś zasłużyła, ale ta druga też musiała być jakaś nienormalna, żeby okaleczyć inną. Zresztą nie wiem jak to było więc nie rozstrzygam. A to że ktoś napisał na pudelku tak o Marceli... Dziewczyna nie jest zbyt lubiana i niekoniecznie musi to być prawda ;)