Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie jestem modelką

Oglądacie top model?

Polecane posty

Gość brałnajs
myśle, ze to prawda bo sama mówiła, że ciężko przeżyła rozstanie z facetem

Gość Wszystkie dzieci nasze są...
ktora ta z blizna? ktore odpadlY?

Gość Wszystkie dzieci nasze są...
szkoda,że nie ma spisu ich wszystkich i fotek, nie kojarze tej z blizną, a Zuzia jest piekna tylko kolczyk ohydny, po co sie tak oszpeca?

Gość nie jestem modelką
Dawno mnie tu nie było, ale kafeterianka wszystkie dzieci nasze są zaintrygowała mnie do zrobienia spisu wszystkich uczestniczek. Wbrew pozorom nawet na stronie top model ciężko znaleźć wszystkie 40 dziewczyn, dlatego na liście jest 27 dziewczyn. Czekam na następny odcinek w środę o 21:30 (dziś oglądam mecz :D), mam nadzieję że opiszecie swoje wrażenia i pomożecie mi uzupełniać listę. 1. Marcela Leszczak (z czarnymi prostymi włosami) 2. Anna Koryto (Ania z blizną) 3. Justyna Pawlicka (ładna brunetka) 4. Martyna Tasiemska (anorektyczka) 5. Żaneta Rosińska (pogodynka) 6. Joanna Zaremska (tatarska uroda) 7. Zuzanna Kołodziejczyk(kolczyk w nosie, blondynka) 8. Tamara Subbotko (ładna blondynka) 9. Anna Cybulska 10. Ksenia Chlebicka 11. Anna Piechowiak 12. Evita Barylińska 13. Aleksandra Krysiak 14. Renata Kurczab 15. Maria Pytel 16. Aleksandra Antas 17. Klaudia Strzyżewska 18. Joanna Kościak 19. Zuzanna Dyba 20. Martyna Górska 21. Marta Zimlińska 22. Magdalena Tasarek 23. Iwona Wyrzykowska 24. Agnieszka Karasińska 25. ? 26. ? 27. ? 28. ? 29. ? 30. ? 31. ? 32. ? 33. ? 34. ? 35. ? 36. ? 37.? 38. Victoria Rufael (odpadła w 3 odcinku) 39. Dominika Grajewska (odpadła w 3 odcinku) 40. Monika Małecka (odpadła w 3 odcinku)

Gość nie jestem modelką
Oglądałyście wczorajszy odcinek? :) Niech ktoś się wypowie bo mam wrażenie że wątek umarł, a poprzednie edycje według wikipedii miały oglądalność 2 milionową, więc ktoś na pewno oglądał. W skrócie to jeśli o mnie chodzi to myślę że dobrze dobrali te dziewczyny do domu modelek, ale trochę wnerwiło mnie że wywalili Zuzannę Dybę. Na zdjęciach wyszła ładnie i fotogenicznie, a to że zaczęła gadać na Marcelę... Jurorzy sami zaczęli ją trochę podpuszczać i zadawali jej pytania dlaczego jej nie lubi, a potem że niby jest zazdrosna. Marcela grała aniołka i niby było jej przykro że wywalili Zuzę, ale było widać że triumfowała (w końcu chce wygrać top model) :o

Gość garkowa97
Marcela ma fagasa co jej finał załatwił, pisali na pudlu jej znajomi

Gość rararrarara rasputin
opo

Gość cap madl
dziwne było to, że w grupce dziewczyn, które przeszły nie było Marceli po tym jak już sie dostała. jak dochodziły do nich kolejne przytulały się wszystkie a Marceli tam nie było. nie gada z żadną i nie miała ochoty na te uściski czy jak...

Gość emilka23333333333
moje faworytki to Aleksandra Antas, Ania Koryto i Marta Zimlińska zdecydowanie najładniejsze

Gość emilka23333333333
a jesli chodzi o te co najbardziej sie nadaja na modelki to chyba Anna Cybulska i Tamara Subottko mimo one osobiście mi sie nie podobaja , to maja taka ,, wybiegowa " urode typowo