Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zomcok

Bol kolana

Polecane posty

Gość Zomcok

Mam dosc nietypowe pytanie raczej do osob trenujacych .Czesto na treningach chodzimy po kolanach , moj problem polega na tym ze od paru dni gdy dotykam przednia czesc kolana strasznie mnie boli nie mowiac o kleczeniu na nim co to moze byc ?

Gość maniana 11
może łękotka..poszła! nie forsuj kolan jak boli smruj żelem jak puchnie, przyłóż lód potem do ortopedy..

Gość Podchodzisz do pani i mowisz
o ja :) właśnie leżę na łóżku od 4 tyg. i dochodzę do siebie po artroskopii. I powiem jedno OSTRZEGAM! jeżeli coś Ci się dzieje człowieku z kolanem to go teraz chroń, oszczędzaj, smaruj czymś przeciw zapalnym, dbaj bardziej niż o jajka i marsz do ortopedy jak po 2tyg. nie przejdzie. Bo co ja się w szpitalu napatrzyłam...no masakra...Ortopeda powiedział, że kolano jest najcięższe do wyleczenia i coś w tym jest bo szpital jest pełen młodych ludzi, którzy po raz enty byli na operacji i starych ludzi, którzy za młodu olali swoje kolana i czekali na endoprotezy... Ja mam chondromalację III stopnia, bolało mnie prawe kolano, więc ciężar ciała przenosiłam na lewe, które teraz mnie boli i modlę się, abym nie musiała znowu leczyć tego lewego. Aha! Ważna wiadomość, wszystkie suplementy na stawy można sobie w d...wsadzić, nikogo to nie wyleczyło, jedynie zastrzyki z kw. hialuronowego działają. Powodzenia!

Gość Zomcok
teraz jeszcze jak obrazam noge to cos mi strzela i czuje od srodka bol ;/