Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marta.....

Puściłam dzisiaj bąka w pracy, nie chcę tam wracać...

Polecane posty

Gość Marta.....

Siedziałam dzisiaj przy biurku w pracy i upadł mi na podłogę ołówek, pochyliłam się, by go sięgnąć i puściłam bąka... Krótkiego, ale głośnego, wszyscy się spojrzeli... Nikt się nie śmiał, zaraz przestali się patrzeć, ale jest mi teraz wstyd... Może wezmę urlop, bo mam ochotę się zwolnić :(

Gość roksana12
:D Poprawil mi sie nastroj :).

Gość Marta.....
Muszę dodać, że akurat zsunęły mi się wtedy majtki a miałam biegunkę. I spora porcja rzadkiego stolca wylądowała na twarzy kierownika - pana Zygmunta. To tym bardziej wzbudza mój niepokój. :-(

Gość Marta.....
No właśnie, gdybym obróciła to w żart, to by było inaczej, a teraz pewnie gadają o tym za plecami i się śmieją...

Gość NIe przejmuj sie Marta
każdemu sie moze zdarzyć... poza tym ludzie tak zareagowali, bo nie chcieli Cię zawstydzać, udali że nic sie nie stało. no bo co? stało się niby? nie wiem czy byś wolała by się zaczęli śmiać ;)

Gość eustachy motyka
Ale sie usmialam.... przepraszam.... mialam dzis slaby dzien i sorry ... ale naprawde sie smieje.... No dobra... ale to nie jest powod do brania urlopu, wyluzuj, jutro nikt nie bedzie o tym pamietal hahahhha....

No dokładnie... nie będziesz przecież się zwalniać z pracy albo skakać z mostu przez małego bączka :( każdy bączy i nic co ludzkie nie jest nam obce

Gość Marta,23
dokladnie,kazdy bączy....tylko ty mialas odwage glosno:)))) to jest ludzkie i moze sie zdarzyc... gorzej jakbys faktcyznie upuscila mokrego kleksa czy jakby cie nakryli na masturbacji...!!!! glowa do góry!!! naucz sie smaic sama z siebie,na przekeor na pokaz:)))) pokaz tym sztywniakom ze masz zdrowy dystans do siebie:) jakbys odeszla czy wziela urlop to dopiero by sie smiali ześ tak sie przejeła i trudniej by ci bylo do tej roboty wrocic....trauma bylaby wieksza:)))) PRZEZYJ TO..SPPOKOJNIE-.3-4 dni ....tydzien.....zapomną....nie mysl o tym....zajmij sie pracą,INTENSYWNIE....na przekor nie chowaj sie po kątach...:) Z przyklejonym USMIECHEM chodz do pracy...pokazesz im klasę i zadziwisz ich:) ODWAGI... jeden glupi baczek nie moze zepsuc twojego poczucia wartossci i tego ze cie ktos lubi:)

ja mogę dodać, że kiedyś w liceum będąc jedna koleżanka beknęła, ale tak konkretnie, że niejeden facet by tak nie umiał :) wszyscy zaczęli się śmiać, ona też była zawstydzona, zrobiła się czerwona, ale przeprosiła i sama się śmiała :D i co? nic ;) na korytarzu po lekcji jeszcze każdy miał głupi usmieszek patrząc na nią, ale potem nikt do tego nie wrócił ;) z Tobą będzie pdobnie pewnie, tylko pokaż, że się tym nie przejmujesz

Gość asfdffa
ciesz sie że nie capiło

Gość Beczek123
Co innego beknac, a co innego piardnac. Najwyzej bedziesz miala ksywke "Pierdziel" i tyle. Kazdy jakas ma, kazdy na jakas zasluzyl. :)