Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olus1993

Podejrzenia ciazy a goraczka.

Polecane posty

Gość Olus1993

Witam. Strasznie sie boje dlatego prosze o rady. Jest podejrzenie ze moge byc w ciazy. Od wczoraj wieczorem jestem przeziebiona, a dzis rano mialam temperature ok 38,2. Nie moglam juz wytrzymac z bolu glowy i nie wiedzialam co zrobic z temperatura wiec wzielam jedna tabletke ibupromu. Boje sie ze jesli okaze sie ze jestem w ciazy to przez ta tabletke moze byc cos dziecku. Co moze sie stac?

Gość Olus1993
Moglby mi ktos cos poradzic?

Gość ćma ćme
Słuchaj najbezpieczniejszy jest apap ,albo zwykły paracetamol,a na przeziębienie może herbatka z miodem -Spokojnie od jednego ibupromu nic nie bedzie ,ale nastepnym razem siegnij po apap

Gość E tam____
tak tak napewno to ciąża,a test oczywiscie robilas i wyszedl negatywny ale mimo to myslisz ze jednak jestes w ciąży....

Gość paracetamol jest bezpieczny...
nic ci się po jednej tabletce nie stanie...

Gość Olus1993
Wzielam jedna tabletke ibupromu gdyz goraczka nie ustepowala. Jeszcze nie wiem czy jestem w ciazy ale moge byc. powinnam miec juz okres lecz go nie ma. i dlatego sie boje. czy na poczatku ciazy moze to zaszkodzic? w jakim stopniu?

Gość Olus1993
Nie, testu nie robilam bo moze jeszcze nic nie wyjsc a mam uzasadnione podejrzenia gdyz mam objawy ciazowe takie jak bol i powiekszenie piersi, delikatne rzylki na nich bole podbrzusza, niewielkie nudnosci i ginekolog uwaza ze to poczatki ciazy

Gość Olus1993
Swoje lata mam, pelnoletnia dawno jestem wiec teksty ze malolata sobie wypraszam. Skoro lekaz powiedzial ze to raczej objawy ciazy po badaniach to chyba wie co mowi.

Gość Olus1993
Witam. Jestem w kropce. Zastanawiam sie czy jestem w ciazy czy tez nie. zaczne od tego ze do 13 dc i od 17 dc do teraz wspolzyje z narzeczonym bez zabezpieczenia. Jestesmy gotowi na dziecko ale jakos specjalnie sie nie staramy. Mam dziwne objawy. Wsztstko wyglada jak przed okresem, bol podbrzusza choc to raczej juz jak dostaje okres, bol piersi lecz podwojony. Ale wiem ze roznie bywa wiec nie pomyslalabym o ciazy, gdyby nie to, ze takie objawy mam juz prawie 3 tygodnie. Na poczatku oczywiscie wszystkie objawy byly lagodniejsze lecz z czasem sie nasilily. Na dodatek mam ciagle podwyzszona temperature ponad 37 stopni i od wczoraj widze dziwne zyly naokolo piersi, bardziej widoczne po bokach i pod piersiami. I wlasnie tam najbardziej bola. Czuje jakby wazyly tone. Dzis jest 31 dzien cyklu. zazwyczaj miesiaczke dostaje 30 dc. w tamtym miesiacu mialam tylko problem gdyz nie moglam wcale dostac miesiaczki i zazywalam luteine. Oczywiscie nie licze tego jak opoznienie miesiaczki bo regularnie to mozna dostac do 32 dc okres tak mi mowil ginekolog. Czy ktos z was moglby mi poradzic czy to moga byc objawy ciazy? a moze ktoras z was miala taka sytuacje? z gory dziekuje za odpowiedzi.