Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalalajlalalaj

Stały ząb wyrwany :(

Polecane posty

Gość lalalajlalalaj

Czy ząb który nie boli,jest biały ma dziurę co prawda ale dentystka wyrwała go mojej 12 letniej córce a to był ząb stały w dodatku trzonowy(ten duży)...czy nie mogłą zrobić leczenia kanałowego?Kiedy ząb nie nadaje się już na leczenie kanałowe?Bardzo długo go wyrywała a chyba zepsuty ząb szybciej się wyrywa,a ten siedział bardzo mocno

Gość bankm
ty jestes idiotka?????? wyrwala dentystka stalego zeba twojeej córce a ty nawet nie wiesz dlaczego????????????????????? dobrze ze chociaz wiesz, ze to byl staly nie mlecczak:o ja pierdole skad sie tacy ludzie biora:o

Gość maniana 11
mogłas zrobić prześwietlenie iść do innej dentystki zaleczyć i miałaby go z 30 lat

Gość kupno tak
po pierwsze-nie ogarniam jak dzieckiak 12 letni moze miec zepsute zeby:O:O po drugie głupia babo-jezyka w gebie w gabinecie nie mialas? trzeba bylo sie nie zgodzic na wyrywanie i zabrc dziecko do innego stomatologa ale pewnie to bylo na nfz a ty biedna cipo dziecku na zeby pozalowalas

Gość lalalajlalalaj
to było państwowo a dentystka chyba wie co robi i wyrwałą bo nie widziałą innego wyjscia a nie było mnie przy tym tyljko córka mówiłą że ja nie bolał i nie mogła go wyrwać

Gość Niebiessskoooka,,
Gratulacje, dzieki twojemu debilizmowi twoje dziecko juz na wstepie zycia ma ubytki w uzebieniu. Mam nadzieje ze chociaz zaoszczedziłas te 5 dych prowadząc dziecko do najtanszych partaczy albo z nfz. Normalny stomatolog nie wyrwie nawet spróchniałego pniaka tylko bedzie starał się wyleczyc kanałowo chociaz korzen zeby mozna było załozyc wkład koronowy

Gość lalalajlalalaj
Prawda jest taka,ze to ja byłam tą dziewczynką teraz mam 20 lat i krzywy zgryz+krzywą twarz,czuję się okropnie nie mogę zacisnąć zębów bo czuje krzywicę całej szczęki...Jestem taka złą na moją matkę,czemu ona mi to zrobiła?

Gość lalalajlalalaj
chuja się znacie kurwy 🖐️

Gość maniana 11
załóż jej implant będzie super

Gość bankm
dentysta na fundusz nie oznacza odrazu spartaczonej roboty...ja zeby leczony na nfz u mohjgo dentysty masz wszystkie zrobione na piatke. A zeba spierdoliła mi wypacykowana paniusia w swoim mega fensi gabinecie prywatnym ze 100 calowa plazma w poczekalni. Ząb do usuniecia mam przez ta cipke.

Gość lalalajlalalaj
to był podszyw jakiś

Gość lalalajlalalaj
ale dlaczego mi wyrwała,bo nie chciało jej czy co

Gość lalalajlalalaj
to jakiś podszyw

Gość lalalajlalalaj
mam znienawidzić ją,zniszczyła mi zycie