Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Brzydkie Kaczątko...

Zakochałam się w mężu siostry....

Polecane posty

Ona zawsze piękna, uśmiechnięta, flirciara... ja brzydkie kaczątko w rodzinie. Kiedy chodziłam z kuzynkami i z nią na imprezy to one podrywały facetów, ja zawsze stałam sama. Kiedy przyprowadziła Radka do domu przedstawić jako swojego narzeczonego aż mnie wcięło... mój wymarzony ideał. Wysoki, dobrze zbudowany, ciemny blondyn, błękitne oczy... Podobał mi się bo jest śliczny, każdy to mówi ale tylko tyle. Mieszkali po ślubie w jego mieszkaniu potem postanowili się wybudować i mieszkanie sprzedali żeby mieć więcej pieniędzy na budowę domu i wtedy wprowadzili się do nas. No i zaczęło się. On mi nie daje żadnych powodów... dogryza mi całymi dniami po przyjacielsku. Ale gdy go widzę robię się blada, czerwona, kołek w gardle, serce wali... Wczoraj w nocy wstałam i słyszałam jak się kochają... to normalne, że małżeństwa się kochają. Ale ja ryczałam całą noc, jestem o niego zazdrosna... dzisiaj rano każdy widział że mam opuchnięte oczy a on powiedz mi co to za chłopak to mu skopię tyłek... siostra jak zwykle musiała mi dociąć, powiedziała że Krzysztof Kononowicz... Jestem chora psychicznie i tyle. Ostatnio chyba się domyślił bo oglądaliśmy film jeszcze z mamą, siostra pisała a pracę, po prostu mu się przyglądałam aż się zapomniała... A on "co tak patrzysz o co chodzi"... Jestem chora

Gość rtrttttttttttttt
oszalałaś???

to jest straszne, nie umiem tego powstrzymać....

Gość yuuuuuuuui
współczuję ci...:/

Gość nfdfhjfgbd
i jeszcze z Wami mieszkaja przez co cierpisz podwojnie. Nie rob tylko nic glupiego bo stracisz siostre. Ile masz lat??? może to nastoletnie zauroczenie w starszym od siebie kilka lat facecie..... i przejdzie Ci bidulko

mam 21 lat, oni 27... nic nie zrobię jestem tak brzydka ze nawet by na mnie nie spojrzał zresztą - to moja siostra....

Gość nfdfhjfgbd
Napewno nie jesteś aż tak brzydka i przestań sobie wmawiać takie glupoty. IDz do fryzjera, do kosmetyczki, zrób paznokcie, brwi i wszystkie te bzdety, zapisz sie na fitness (endorfiny pozytywnie cie naladują), podnieś glowe do gory a w sobote odstrzelona wiooooo na balety. Masz dopiero 21 lat a męża siostry wybij sobie z glowy ( wiem ze łatwo powiedziec ale pamietaj to ZAKAZANY OWOC) Staraj się tak zorganizować sobie czas żebyś jak najmniej go widziala i nie miala czasu o nim marzyć!!!!!! Glowa do gory ślicznoto będzie dobrze

Gość nie jesteś zakochana w nim
ale w życiu swojej siostry. Też chciałabyś mie takiego faceta, byc dla niego atrakcyjną. Niekoniecznie tego właśnie, ale w takim typie, uprawiac seks, no byc blisko drugiego ciała, ducha, serca. Przejdzie Ci pewnego dnia, najlepiej jeżeli zajmiesz sie sobą, wypełnij dni czymś, umawiaj się na spotkania. To minie. Ale nie od razu. Najgorzej to się wkręcac z samotności w takie rzeczy, szczególnie z mężem siostry...

jednak myslę, że w nim...

Gość jutro bedzie lepiej
masz 21 lat i tak naprawdę imponuje ci dorosłe życie twojej siostry ma przystojnego męża osobę która jest przy niej na dobre i na złe. układa jej się w życiu ma parce, buduje dom zaś siebie widzisz jak brzydkie kaczątko dlaczego nie rozumiem ....... czy ty naprawdę jesteś , aż tak brzydka? ja w to nie wierze, a jeśli tak jest to zrób coś z tym czyli ze sobą przecież kosmetyczka, fryzjer działają cuda i twoje samo poczucie będzie lepsze. zacznij sie spotykać z kimś tak dla zabicia czasu , unikaj szwagra a nie szukaj nowych chwil aby spędzić z nim. zastanów sie co ile przez to co teraz sie dzieje możesz stracić a nic nie zyskasz , nie będziesz go miała i sama o tym dobrze wiesz.

Gość Heniu
Twoje ciało jest odbiciem umysłu - jesteś gorsza bo pasuje ci to i akceptujesz ten stan rzeczy, dlatego nawet podświadomie starasz się być tylko cieniem swojej siostry. A rywalizacja pomiędzy siostrami o faceta to bardzo prosty i naturalny mechanizm - poczytaj o tym. Masz się ogarnąć i tyle. Najpierw zadbaj o siebie a potem zacznij normalnie rozmawiać z siostrą. Inaczej nawet na trójkąt nie masz szans :)