Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwasu nie jadam

ciagle zmeczenie a wyniki krwi ok

Polecane posty

Gość kwasu nie jadam

jestem zmeczona od jakiegos roku budze sie rano zmeczona i caly dzien nie mam sily na nic wszystko mnie tak meczy marze tlko o spaniu.wyniki krwi mam dobre co to moze byc?

Gość tortoise
Może to niedobór jakichś witamin albo minerałów? Spróbuj zastosować Actbion, zawiera wyciąg z żeń szenia i zielonej herbaty, pomaga przezwyciężyć zmęczenie i znużenie. Możliwe, że pomoże. Przeanalizuj też swoją dietę, być może tam się kryje problem.

Zależy, jakie wyniki robiłaś... U mnie też większość zleconych przez lekarza badań była w normie - okazało się, że po podobnych doświadczeniach, wyszła mi na jaw hiperinsulinemia. Byłam notorycznie senna, zmęczona się budziłam, spałam po kilkanaście godzin, ogólnie nie miałam chęci do niczego poza spaniem... Zaparłam się, zrobiłam prywatnie krzywą insulinową z którą sporo zapłaciłam, i musiałam się jeszcze pani w laboratorium tłumaczyć - po co, na co, dlaczego? W innym labo usłyszałam, że jak nie leczę się na cukrzycę, to po co mi ta krzywa insulinowa . A jak mam się leczyć, skoro nie wiem co mi jest :P No i okazało się, że moja insulina jest bardzo wysoka, a teraz czekam na wizytę u diabetologa!