Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość udało się?

jak myślicie ?

Polecane posty

Gość udało się?

Witam. Miesiaczki mam regularne. Cykle trwają 27-28 dni. Ostatni okres miałam od 18.02 do22.02. Następnie miałam 3dniowe krwawienie (płomienie) 26.02-28.02 bardzo ciemną krew bez skrzepow. Do tej pory pobolewa mnie brzuch. Czasem zakluje jajnik raz lewy a raz prawy. Nie mam okresu ani objawów poprzedzających jego nadejscie. Zawsze na kilka dni przed bolały mnie piersi. Teraz mam jakby tylko takie powiększone i w dotyku delikatniejsze. Mam rowniez problemy z zębami i często boli mnie glowa. Często sikam i mam napady głodu takie ze muszę od razu coś zjeść. Ubolewa mnie też krzyż.... Hmmm?

Gość jgjhkhkj
miałas płomienie? :D

Gość udało się?
plamienie *

Gość a czemu nie zrobisz badania
z krwi co my wrózki? zeby wiedzec czy jestes w ciazy czy nie? a moze przez internet zabawic sie w ginekologa:O:D

Gość udało się?
nie pytam po to aby uzyskiwać nic nie znaczące odpowiedzi. Ktoś może tak miał ?

Gość jgjhkhkj
NAWET jesli ktos tak mial i byl w ciązy to nieznaczy ze ty w ciąży będziesz lub na odwrot. Tak moze byc w ciąży ale nie musi. Tak samo moze być jak się nie jest w ciąży ale nie musi. Mam nadzieje ze po uzyskaniu mojej odpowiedzi juz wiesz bez zadnych testow i badan lekarxskich ze jestes w ciąży lub tez nie :)