Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qwertrewqwer

czy szybko dochodzi sie do formy po porodzie?

Polecane posty

Gość qwertrewqwer

?

Zależy kto, zależy od jakości i długości porodu. Ja doszłam do siebie bardzo szybko ale są dziewczyny, które długo nie funkcjonują normalnie.

Gość aswerq
zależy od porodu. U mnie dwa porody i było róznie. Raz trwało to długo a drugi raz ekspresowo aż się zdziwiłam.

Gość zamiast
je jedna parę godzin po śmiga a inna dwa tygodnie ma problem wstać z łóżka.

Gość no widzicie dziewczynki
Moj porod (bole z krzyza) po 11 godzinach zakonczyl sie cc. rodzilam w piatek rano, w poniedzialek do poludnia juz wyszlam. Nie czulam sie co prawda super komfortowo, ale powoli sobie wykonywalam obowiazki, nawet bez lekow przeciwbolowych sie obeszlo. Maz byl tydzien w domu, wiec wszystko robilismy razem.

zależy od porodu :) po pierwszym 19 godzinnym porodzie, gdzie straciłam mnóstwo krwi (hgb po porodzie 6,8...) dochodziłam do siebie baardzo długo. dwa dni nawet usiaść nie mogłam bo mdlałam na siedząco... potem dluuugo odbudowywałam hemoglobinę i nabierałam sił. po drugim porodzie (niecałe 3 godzinki) od razu wstałam i poszłam do toalety, tego samego dnia wziełam prysznic i gdyby nie pocięte krocze to nie czułabym, że rodziłam :) także to bardzo wiele zależy od porodu ;)

Gość get ready for lunch
Pocięte krocze?! O rany w takim razie ja pierdzielę takie coś, nie będę miała potomstwa trudno.

Gość onabezogona29
Po pierwszym porodzie SN... chyba z 7 tygodni na tyłek usiąść nie mogłam a pierwsze 2 tygodnie wyłam z bólu( dopiero po zdjęciu szwów okazało się że były zbyt ciasno założone) Po drugim porodzie dochodziłam do całkowitej formy 14 dni