Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Samob贸jczyni

Diane 35

Polecane posty

Go艣膰 Samob贸jczyni

WITAM SERDECZNIE :) Wiem,wiem 偶e na temat diane 35 jest mn贸stwo w膮tk贸w, wszystkie przejrza艂am, uwierzcie mi. Dlatego te偶 przepraszam za za艂o偶enie kolejnego. Dzi艣 wzie艂am 19 tabletk臋 (bior臋 w celu wyleczenia tr膮dziku) do zako艅czenia pierwszego opakowania zosta艂y dwie tabletki,potem 7 dni przerwy. Jednak powiem Wam 偶e na razie nie widz臋 偶adnej poprawy a nawet pogorszy艂o mi si臋, taki jakby bol膮cy wysyp na czole,brodzie i jednym z policzk贸w a teraz to nawet pod nosem.Nie do艣膰 偶e wygl膮da to paskudnie to bardzo boli ( mam raczej tr膮dzik grudkowo krostkowy) . No i w艂a艣nie kilka dni temu zaczo艂 bole膰 mnie brzuch,na dole, tam gdzie jajniki. Prosz臋 powiedzcie czy uszkodzi艂am sobie co艣 ? czy taka reakcja cery na pierwsze opakowanie jest normalna? Bardzo prosz臋 o pomoc, jestem na skraju wyczerpania.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Z pewno艣ci膮 nie masz co liczy膰 na pozytywne efekty po pierwszym opakowaniu! My艣l臋, 偶e w okolicach 3-4 mo偶e si臋 cera poprawi膰.. Hormony musz膮 mie膰 czas na uregulowanie pewnych proces贸w organizmu. Natomiast b贸l mo偶e by膰 spowodowany tym, 偶e cykl Ci si臋 reguluje - za kilka dni dostaniesz okres. Przy kolejnej paczuszce mo偶e ju偶 by膰 lepiej. A cera na pocz膮tku mo偶e si臋 pogorszy膰, bo te ropne wypryski s膮 efektem oczyszczania sk贸ry - co ma wyj艣膰, niech wyjdzie i z pewno艣ci膮 wkr贸tce Ci si臋 sk贸ra poprawi. A je艣li przy kolejnym opakowaniu b臋dziesz odczuwa艂a jaki艣 dyskomfort, b贸l czy inne nietypowe objawy - lepiej si臋 skonsultuj, cho膰by telefonicznie, ze swoim ginekologiem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Samob贸jczyni
Bardzo DZI臉KUJ臉 za odpowied藕. Postaram si臋 by膰 cierpliwa i wytrzyma膰 jeszcze te 2-3 miesi膮ce. :) Haahaa :D No tak zab贸jczy,ale naprawd臋 jestem bliska samob贸jstwa.

Udost臋pnij ten post