Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Samobójczyni

Diane 35

Polecane posty

Gość Samobójczyni

WITAM SERDECZNIE :) Wiem,wiem że na temat diane 35 jest mnóstwo wątków, wszystkie przejrzałam, uwierzcie mi. Dlatego też przepraszam za założenie kolejnego. Dziś wziełam 19 tabletkę (biorę w celu wyleczenia trądziku) do zakończenia pierwszego opakowania zostały dwie tabletki,potem 7 dni przerwy. Jednak powiem Wam że na razie nie widzę żadnej poprawy a nawet pogorszyło mi się, taki jakby bolący wysyp na czole,brodzie i jednym z policzków a teraz to nawet pod nosem.Nie dość że wygląda to paskudnie to bardzo boli ( mam raczej trądzik grudkowo krostkowy) . No i właśnie kilka dni temu zaczoł boleć mnie brzuch,na dole, tam gdzie jajniki. Proszę powiedzcie czy uszkodziłam sobie coś ? czy taka reakcja cery na pierwsze opakowanie jest normalna? Bardzo proszę o pomoc, jestem na skraju wyczerpania.

Z pewnością nie masz co liczyć na pozytywne efekty po pierwszym opakowaniu! Myślę, że w okolicach 3-4 może się cera poprawić.. Hormony muszą mieć czas na uregulowanie pewnych procesów organizmu. Natomiast ból może być spowodowany tym, że cykl Ci się reguluje - za kilka dni dostaniesz okres. Przy kolejnej paczuszce może już być lepiej. A cera na początku może się pogorszyć, bo te ropne wypryski są efektem oczyszczania skóry - co ma wyjść, niech wyjdzie i z pewnością wkrótce Ci się skóra poprawi. A jeśli przy kolejnym opakowaniu będziesz odczuwała jakiś dyskomfort, ból czy inne nietypowe objawy - lepiej się skonsultuj, choćby telefonicznie, ze swoim ginekologiem.

Gość Samobójczyni
Bardzo DZIĘKUJĘ za odpowiedź. Postaram się być cierpliwa i wytrzymać jeszcze te 2-3 miesiące. :) Haahaa :D No tak zabójczy,ale naprawdę jestem bliska samobójstwa.