Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

WhenIlookAtU

Dzisiejsi ludzie

Polecane posty

Nie wiem czy ze mna jest cos nie tak czy tylko ja to widze ale zauwazylam ze kazdy teraz ma telefon kazdy musi miec nowszy model,malo kto spotyka sie z kims w realu kazdy pisze na facebooku,tweeterze na gg, wiekszosc ludzi nie ma swojego zycia siedza na fb oceniaja zdjecia,wrzucaja jakies obrazki,gole kobiety, chwala sie kto co widzial na fb np.Albo tez marihuana,duzo osob mowi ze jest nieszkodliwa i wgl i wkurza mnie to bo gdzies to uslyszeli a nawet sami nie przeczytali jakie sa wady stosowania,widza same zalety,teraz jak sie z kims spotykasz to palisz marihuane,pijesz, albo kazdy siedzi na laptopie czy telefonie,nie moge zrozumiec co sie stalo z ludzmi,teraz seks sie sprzedaje,filmy erotyczne sa dostepne dla kazdego,kazdy ma bzika na punkcie zeby byc takim jak kazdy,zeby miec facebooka,dobra komurke i fajne ciuchy,na dyskoteki chodzi sie po to zeby kogos "przeleciec"nie po to zeby sie dobrze bawic,zarzywa sie narkotyki.kobiety traktuja jak szmaty,a szmaty jak kobiety,teraz 11-latki chodza z tapeta na twarzy odkrywaja piersi,zakladaja jak najkrotsze spudniczki.Liczy sie dla nich jak to mowia luz i chill.Nie potrafie tego zrozumiec,zycie jest tak krotkie a marnuja je na glupoty zamiast sie rozwijac,wola robic to co reszta i dalej marnowac zycie.A najgorsze jest to ze nikt mnie nie rozumie przez co czuje sie coraz to bardziej zdolowana, nie chce sie patrzec na to wszystko.Dodam ze mam 19 lat. Z góry dziekuje za odpowiedzi:)i oczywiscie pozdrawiam:)

Gość chocolate.strawberry
Świat jest jaki jest, niestety teraz jest modne posiadanie drogiego telefonu i ciągłe przesiadywanie na facebooku.. Mój telefon ma już 3 lata, zamierzam go sobie w najbliższym czasie wymienić ale nie dlatego że jest niemodny tylko po prostu widać że jest już jednak trochę używany. Na facebooku piszę regularnie z 3 osobami, z kilkoma innymi od czasu do czasu ale dla mnie dużo łatwiej i prościej jest porozmawiać twarzą w twarz. Lubię bezpośredni kontakt i lepiej mi się zwierzać albo plotkować kiedy widzę inną osobę. :) Staram się spotykać z innymi w realu, ale nie zawsze wychodzi, bo jestem trochę nieśmiała... ;) No ale cóż... A co do nałogów i seksu to może spróbuj zmienić towarzystwo, jeśli twoje koleżanki cię wnerwiają. Tak już niestety jest w internecie, że ludzie są chamscy i bezwstydni, ale to już jest ciągły proces, który zapoczątkował się jakoś od rewolucji obyczajowej w latach 60 XX w. Takie mamy czasy kochana i nie zmienisz tego, bądź sobą :)

coz takie zycie.. teraz prawie kazdy chce byc lepszy, modny, na czasie Ja jak juz chodze na jakies disco to do jednej malej knajpki gdzie puszczaja lata 70-80;) tam to przynajmniej moge sie wytanczyc do upadlego - normalne duze dyskoteki mnie nie rajara. Ja nie pije, nie pale marychy choc sa tacy ktorzy beda Ci dupe truc, zapal, zapal- ee to nie dla mnie ;) Jestem troche starsza od Ciebie (tylko troche :P) i tez nie rozumiem tego swiata

Od razu lepiej mi zyc ze swiadomoscia ze ktos jednak mnie rozumie,szkoda ze nie wsrod moich znajomych,ale to i tak duzo,dzieki Wam wielkie;**