Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak mysilicie??

2 letnie dziecko wazy 10 kilo i nosi ubrania na 9 mcy ???????????

Polecane posty

Gość gość
jeden z synów jako roczne dziecko ważył 12 kg drugi jako dwulatek ważył 10kg teraz jako dorośli ludzie mają po 182 cm i ten pierwszy 99kg , a drugi 78. ze szczupłych dzieci wyrastają szczupli ludzie, więc nie chwalmy dużą wagą dziecka, bo to nic dobrego.

Gość gość
Dzieci są RÓŻNE ! to jest w normie, koniec

Gość gość
Rozne owszem ale 3 miesieczniak nawet nie 3kg?? No chyba ze skrajny wczesniaczek...

Gość gość
A dziecko urodzilo sie o czasie? Moja dwulatka urodzila sie w 27tyg z waga 940g.Wazy 11kg i ubrania na 92.

Gość Gatta_84
Moja niespełna roczna córka wazy 7 kg ( urodziła sie z waga 3250)i jest bardzo drobna, nie wiem ile ma wzrostu dokładnie ale chyba jakieś 70 cm, i nosi rozmiar 74, je głównie pierś, nie chce innych rzeczy mimo ze jej konsekwentnie proponuje. Mocz, krew i żelazo w normie... Martwie sie

Gość gość
Mój synek na pierwsze urodziny ważył 7,7. Teraz ma 18 miesięcy i waga 8,3 wzrost 80 cm. Mnóstwo badań przeszedł wszystkie są w normie. Ma obniżone napięcie ale już z tego wychodziły. Jest niejadkiem. Martwię się bardzo o niego. Ale to chyba taka uroda po moim tacie. Jak się urodził miał 53 cm i 2.900 wagi wykapany dziadek.

Gość gość
U mnie poltora roku wysoki i wazy 13.5 kg i ladnie je drugi prawie 3 lata wysoki waga 16kg i niejadek do skrajnosci. Jest bardzo chudy ale nie ma drobnej budowy jednak kosci wystaja wszedzie wszystkie.

Gość gość
3 latek i 16 kg to dobrze wazy.

Gość Mamamala26
Moja córka ma 28 msc i waży 9.7 kg też bardzo się martwię, 2 córka ma 6 msc i waży 6 kg

Gość gość
13.26 może taka jej uroda? a wy jestescie wysocy? moja ma przeszło 2 latka, dokładnie 26 miesięcy, waży 11 kg, jest malutka, ale to chyba po mnie bo ja tez jestem niska (mąż dosyć wysoki). Lekarka mówi że wszystko jest dobrze, że taka jej uroda, znów w czymś innym prześciga dzieci w swoim wieku.